Ljepota

Slijedite savjete koje vam donosimo – S lakoćom do savršenih obrva!

Napisao admin

Želite li prekrasne, lijepo oblikovane obrve, slijedite savjete koje vam donosimo!


Obrve (foto: cure.ba)

Uređivanje obrva nije toliko jednostavno koliko se na prvi pogled čini, ali nije niti toliko komplicirano da ne biste sami savladali to umijeće!

Da biste mogli krenuti s uređivanjem obrva, morate znati gdje ih trebate čupati! Kako biste točno odredili gdje vaše obrve trebaju početi i završavati, jednostavno to odredite pincetom! Pincetu okrenite uz korijen nosa prema unutarnjem kutu oka. Točka gdje pinceta dodiruje vaše obrve treba biti dio gdje vaše obrve trebaju počimati. Obilježite to područje olovkom za oči. Idealni završetak vaših obrva odredit ćete tako što ćete pincetu položiti da prolazi od korijena vašeg nosa preko vanjskog kuta oka. I ovaj dio obilježite olovkom te jednako mjerenje napravite i za drugu obrvu.

Kada ste odredili krajeve, počešljajte obrve kako biste mogli što bolje vidjeti dlačice koje trebate počupati. One koje su izbočene ili uporno bježe od ostatka obrva, skratite škaricama! Kako biste što bolje vidjeli počupati obrve, čupajte ih po danjem svjetlu i koristite ogledalo koje povećava!

Nikada nemojte čupati dlačice iznad obrva, njih počešljate i prikratite!

Kako bi vam obrve djelovale punije, istaknite ih olovkom za oči. Pazite da boja olovke koju koristite odgovara boji vaše kose. Smisao lijepih obrva je, između ostalog, da djeluju prirodno. Trik koji mnogi vizažisti koriste je da, umjesto olovke, možete koristiti sjenilo za oči u nekoj primjerenoj nijansi. Sjenilo nije toliko masno i toliko izražajno kao olovka pa će savršeno popuniti praznine između dlačica. Sjenilo nanosite tankim kistom. Kao i s olovkom, pazite da vam nijansa sjenila odgovara.

Želite li se dodatno pozabaviti uređivanjem vaših obrva te istražiti koji vam oblik najbolje odgovara, potražite u parfumerijama neki od Anastasia proizvoda. Gospođa Anastasia Soare stručnjak je za uređivanje obrva koja uređuje obrve brojnim hollywoodskim ljepoticama, a svojim je proizvodima svoju uslugu približila svim ženama diljem svijeta. Bitno je samo da poštujete određena pravila i da vaše obrve izgledaju njegovano, uredno i prirodno!

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara