Ljepota

Skandal u Srbiji – 16-godišnjakinja kćerka učesnice Farme: "Pa šta ako sam trudna" (FOTO)

Napisao admin

Klupko obiteljske drame srpske bodybuilderice Ljube, koja trenutno sudjeluje u Farmi polako se odmotava.


Ljuba Pantović (Foto: dnevnik.hr)

Nakon što je Kurir pisao da je Aleksandar Čabarkapa, dečko bodybuilderice Ljube Pantović, napravio dijete njezinoj 16-godišnjoj kćerki dok joj je mama u showu, stric djevojčice Srba Subotić tvrdi kako je to istina. Štoviše, njezino priznanje je čak i snimio!

Pa što ako sam trudna’, bio je jedan od njezinih komentara. (Transkript priznanja donosi Kurir)

Srba je izjavio kako je zabrinut za djevojčicu ali svjestan je kako jedino Ljuba, koja zbog izolacije u showu još uvijek ne zna što se događa u vanjskom svijetu, jedina može riješiti ovu situaciju.

‘Kad je Ljuba otišla u reality, tu večer sam čuo čudne zvukove u dijelu naše obiteljske kuće u kojem živi djevojčica. Kod nje je bio Aleksandar i djelovalo mi je kao da imaju seks. On se nakon toga hvalio kako je ona u drugom stanju, a supruga mu čeka četvrto dijete. Predložio sam joj da napravi ultrazvuk’, izjavio je Srba, brat oca 16-godišnje djevojčice koji se trenutno nalazi u zatvoru.

Prema njegovim riječima, djevojčica je odbila odlazak na ultrazvuk, a zbog brige za nju navodno mu je prijetio Aleksandar koji unatoč tome što sa suprugom čeka četvrto dijete, javno živi sa Ljubom koja je trenutno u reality showu te je sad napravio dijete i njezinoj maloljetnoj kćerki.

 

kurir-info.rs

Komentari

komentara