Ljepota

Rasna ljepotica: Ovo je fatalna kćerka poznatog glumca! (FOTO)

Napisao H. H.

Mina Bjelogrlić, kćerka glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, izrasla je u pravu ljepoticu i već slama muška srca i budi zavist kod nježnog pola.


Mina Bjelogrić (Foto: Ekskluziva)

U to su se uvjerili i svi oni koji su aktivni na društvenim mrežama gdje Mia često postavlja svoje slike. Na Fejsbuk stranici već ima 3.000 pratilaca. Bjelina mezimica veoma liči na svoju majku Maju, koja je bila manekenka i koja je prije udaje radila u Parizu i krasila svjetske magazine El i Mari Kler.

Mia je završila Treću beogradsku gimnaziju sa odličnim uspjehom i uskoro bi trebalo da odluči šta će da studira. Glumac je protivnik kćerkine želje da se javno eksponira iako je kao djevojčica imala epizodnu ulogu u seriji “Pozorište u kući“.

“Mia voli da se slika i da fotografije objavljuje na društvenim mrežama.  Jedno vrijeme je intenzivno razmišljala da se bavi glumom, ali se Bjeli ta ideja nije dopala jer smatra da je to težak poziv za žene“, rekla je jedna drugarica Bjeline kćerke.

Bjelina kćerka odlično govori engleski jezik, svira gitaru i klavir i uživa u noćnim izlascima. Podsjetimo, i kćerka Željka Joksimovića izrasla je u pravu ljepoticu i voli da se fotografiše i svoje slike objavljuje na društvene mreže. Mina Joksimović svojim provokativnim fotografijama dovela je u nedoumicu mnoge jer nimalo ne podsjeća na djevojčicu koje se svi sjećaju. Puno je komentara o tome kako je Željkovoj mezimici pošlo od ruke da preko noći izraste u rasnu ljepoticu, a ona je svima poručila da je na njoj sve prirodno.

Komentari

komentara