Ljepota

ZA TRENDSETERICE: Oduševit će vas ova nova varijanta najpoželjnije frizure

Napisao A. K.

Ako ste i vi ljubiteljica kultne bob frizure koja je već nekoliko sezona apsolutni ‘must have’ među trendsetericama, razveselit će vas vijest kako hair stilisti predviđaju ovom cool stilu još jednu seksi varijantu

Omiljeni bob se vratio i čini se da se će još neko vrijeme biti s nama, a ovoj praktičnoj frizuri nije odoljela ni Kim Kardashian čiji je zaštitni znak duga kosa podijeljena po sredini ‘a la’ Cher.

Obzirom na sveprisutni modni trend povratka u 90-e, sasvim u skladu s ovim modnim strujanjem su i asimetrično ošišane bob frizure i to tako da su krajevi dulji, a kosa je otraga drastično skraćena.

  • +1

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dakle, ako je i vas obuzela bobmanija dobra je stvar kako ste već na pola puta do najkul frizure koja će vladati ove jeseni.

Umjesto ravnomjerno ošišane kose, zamolite frizera da vas ošiša asimterično, a premda se tako ne čini, ovakva frizura ima nekoliko podjednako chic verzija: možete je izravnati s ‘peglom’ ili uz pomoć uvijača kreirati lagane beach uvojke kao da ste se upravo vratili s plaže.

  • +5

Trendi bob frizure

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, hair stilisti ističu kako je ovakav način šišanja prikladan za sve oblike lica.

‘Ako je vaše lice kockastog oblika, asimetrični bob će vam laskati jer vizualno omekšati lice’, objašnjava celebrity frizer Bryce Scarlett čija je klijentica i prelijepa glumica Margot Robbie.

  • +2

Vanessa Hudgens

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osobe koje imaju sitno lice, s ovakvim načinom šišanja, istaknut će crte lica.

  • +1

Najbolje frizure

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kad se radi o stiliziranju, nije nužno koristiti ‘peglu’ za krajeve, ali dobro bi bilo s četkom zagladiti vrhove kako bi frizura dobila chic formu.

Nikako ne treba zaboraviti niti na vrhove na koje nakon svakog stiliziranja treba nanijeti mrvicu njegujućeg sredstva na bazi arganovog ulja kako bi se spriječilo ‘cvjetanje’ vrhova.

Tportal.hr

Komentari

komentara