Ljepota

Luka Lazukić varao Natašu Bekvalac sa glumicom Sofijom Rajović

Luka Lazukić i Sofija Rajović - Blic.rs
Napisao H. H.

Luka Lazukić i Sofija Rajović su bili u vezi 2015. godine, a romansu su obnovili kada se Nataša Bekvalac porodila sa Katjom.

Luka Lazukić je, po svemu sudeći, tokom braka sa Natašom Bekvalac živio kao momak. Da je skoro svako veče izlazio to je već poznato, a da je varao srbijansku pjevačicu to se sada otkriva. Kako “Blic” saznaje, neposredno nakon što se Nata porodila sa Katjom, Luka ju je prevario sa srbijanskom voditeljicom i glumicom Sofijom Rajović.

Da se Sofija i Luka poznaju odranije svjedoči priča našeg izvora, ali i slike koje je naš paparaco napravio prije tri godine kada Luka nije bio poznat javnosti.

Luka i Sofija su bili u vezi 2015. godine, ali za to niko nije znao osim njihovih bliskih prijatelja. On u to vrijeme nije bio poznat javnosti pa je mogao slobodno da se pojavljuje u javnosti sa Sofijom. Vjerovatno ste ih u tom nekom periodu i uslikali. Ne znam koliko dugo su bili zajedno, ali Sofija nije previše pričala o njemu u tom periodu – priča izvor koji je upućen u cijelu priču.

Kako se dalje saznaje, Sofija i Luka su ostali u kontaktu.

– Oni su ostali u kontaktu jer imaju neke zajedničke prijatelje. Romansu su obnovili neposredno nakon što se Nataša porodila sa kćerkom Katjom. Ne znam koliko je trajala veza, ali se nisu viđali u javnosti. Luki i Sofiji svakako neće biti svejedno što je ova priča otkrivena u javnosti – dodaje izvor.

Da li sa svakim čovjekom sa kojim sjednem u životu treba da se priča nešto tako. Napišite da sam bila sa svakim čovjekom koji postoji u Srbiji, od sedam do 77 godina i da završimo ovu agoniju. Sa svakim sa kojim sam se ikada vidjela, upoznala, razmijenila broj, popila kafu napišite da sam bila i završavamo saradnju. Mene ovo jako boli, bolje da se nisam ni javila – rekla je Sofija za “Blic”.

Podsjećanja radi, Luka Lazukić pretukao je Natašu Bekvalac u noći između 13. i 14. aprila i to mjesec i po dana nakon porođaja. Luka je i u policiji i u tužilaštvu ispričao da nije kriv, a istu izjavu je dao i na sudu. Nataša i Luka su se prvi put pogledali u oči u ponedjeljak kada je bilo zakazano prvo ročište, a sljedeće će se održati 20. jula.

Sofija bila na Natašinom nastupu

Nakon teškog perioda koji je preživjela, Nataša Bekvalac je prvi nastup održala na jednom beogradskom splavu. Na njen nastup došla je i Sofija Rajović. Voditeljicu smo tada uslikali na ulazu, a ona se zadržala nekoliko minuta.

Sofija je došla na splav, sačekala da Nataša izađe na binu i odslušala je nekoliko pjesama. Nakon toga ona je pokupila svoje stvari i izašla sa splava. Svima je bilo čudno zašto se tako kratko zadržala – kaže izvor.

Komentari

komentara