Ljepota

Skupocjeni poklon koji je rasplakao poznatu pjevačicu: Iznenađenje supruga Nataše Bekvalac pažljivo osmišljeno samo za njegovu dragu

Napisao H. H.

Bekvalčevi i Lazukići ne mogu da sakriju sreću – slavlje je počelo istog trenutka kada je Katja stigla na svet! Kako običaji nalažu, ponosni tata i zvanično će proslaviti ovu životnu radost, a pošto će mu tom prilikom cepati majicu, već ima nekoliko pripremljenih za to.

Nataša Bekvalac porodila se poslednjeg dana februara tekuće godine i rodila devojčicu Katju.

I mama i beba osećaju se dobro, a ponosni tata se ne odvaja od njih. Ipak, pošto su Natu premestili u sobu za odmor, Luka se iskrao po poklon za svoju dragu.

Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bonice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cveća i poklon. Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrednost procenjuje na nekoliko hiljada evra. Pevačica nije mogla da krije sreću, a pustila je i suzu radosnicu”, kaže izvor blizak pevačici.

Nataša i Luka su videli bebu i već se raspravljaju na koga liči. Naravno da je to u ovom trenutku teško videti, ali su preslatki kada komentarišu. Kako se porodila carskim rezom Nata će ostati na klinici duže nego da je dete rodila prirodnim putem”, dodaje izvor.

espreso.rs

Komentari

komentara