Ljepota

Kako je izgledala na početku karijere!? Fotografija koja otkriva sve o estetskim zahvatima Nataše Bekvalac

Napisao H. H.

Danas je jedna od naših najlepših, ali i najpopularnijih srbijanskih pjevačica, a svojim izgledom plijeni gdje god se pojavi, bilo da je u potpuno sređenom ili opuštenom izdanju…

Otkako se pojavila na estradnom nebu, Nataša svojim izgledom plijeni gdje god se pojavi, a pjesme, čak i one koje je snimila na samom početku karijere, i dalje se smatraju velikim i rado slušanim hitovima, piše “Glossy“.

Budući da važi za jednu od najljepših žena sa našeg podneblja, novosadska Barbika svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bilo da je kompletno sređena ili u potpuno opuštenom izdanju.

Ipak, malo ko se sjeća kako je Nataša izgledala na samom početku svoje karijere.

Iako mnogi smatraju da se podvrgavala estetskim zahvatima na licu, Nataša je takve navode uvijek demantovala, a ukoliko pogledate neku od njenih fotografija iz mlađih dana biće vam jasno i zašto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#natasabekvalac #2002 #rare #malisignali #jugoslavija #nostalgija

Objavu dijeli @ foto.nostalgija

Nataša se oduvijek mogla pohvaliti savršenim crtama lica, punim usnama i figurom na kojoj bi svaka dama mogla da joj pozavidi, pa lijepoj pjevačici estetski zahvati na licu, bar za sada, nisu bili potrebni, piše “Glossy“.

Komentari

komentara