Ljepota

Kako pustiti prirodnu kosu da izraste i pritom izgledati dobro?

Napisao H. H.

Niko ne želi okolo hodati s izrastom do pola glave

OBOJILI ste kosu još u srednjoj školi i sada ste se opet zaželjeli svoje prirodne boje?
Povratak na prirodno trenutno je totalno “in”, a to je i najbolja odluka koju možete donijeti za ljepotu i zdravlje svoje kose. No, postoji jedan problem koji muči sve koji se odluče na ovaj korak, a to je izrast.
Sjetite se samo koliko vas je živcirao i onaj najmanji, mjesec dana nakon bojenja, a sad zamislite kako ćete izgledati s izrastom do pola glave. Ako vam je odmah pao mrak na oči, onda će vas sigurno razveseliti vijest da imamo odlično rješenje za to. A ne radi se o bojenju kose u nijansu koja najviše sliči vašoj prirodnoj, jer, vjerujte nam, ni to ne pali i prijelaz je uvijek vidljiv.
Ono što biste trebali učiniti je od frizera zatražiti da vam napravi pramenove u istoj, svjetlijoj i tamnijoj nijansi od vaše prirodne boje kose.

Takvi pramenovi stopit će se s izrastom i nitko neće ni znati da vaša frizura nije trebala izgledati upravo tako.

Kosu onda možete slobodno nastaviti puštati, sve dok prirodna boja ne dosegne željenu dužinu, a zatim samo trebate odrezati obojene dijelove.

Naravno, svakako biste trebali svako 2-3 mjeseca posjetiti frizera da vam odreže vrhove, kako bi kosa bila njegovana i lijepa.

Komentari

komentara