Ljepota

ZBILJA JE MOGUĆE NOVA DIJETA KOJA JE ZALUDILA SVIJET Instagram zvijezda ovako je izgubila 57 kilograma, sad je kopiraju u cijelome svijetu…

Napisao H. H.

Najbolji recept za gubitak kilograma jest jesti manje i kvalitetnije te više se kretati.

Barem je tako bilo do sada, no najnovija saznanja dokazala su da vam u mršavljenju itekako mogu pomoći i selfieji.

– Fotografirajte se kako biste dokumentirali svoj napredak. Tako ćete ostati motivirani, a to je najvažnije za svaku uspješnu dijetu – kažu sa sveučilišta Alicante u Španjolskoj.

Dodaju kako sve više ljudi vodi takozvani foto-dnevnik mršavljenja na društvenim mrežama, a sve je više i mobilnih aplikacija specijaliziranih baš za te svrhe.

Zahvaljujući jednoj takvoj aplikaciji, pomoću koje je u godini dana izgubila nevjerojatnih 57 kilograma, Justine McCabe postala je svjetska Instagram senzacija

 

– Poslije majčine i suprugove smrti hrana mi je bila jedina utjeha. U jednom trenutku imala sam 142 kilograma na svoju visinu od 177,5 centimetara – rekla je 31-godišnja Amerikanka Justine.

Obitelj i prijatelji preklinjali su je da počne vježbati i paziti na prehranu jer su bili zabrinuti za njezino zdravlje, ali ona ih je ignorirala. U teretanu je, kaže, prvi put otišla iz čista prkosa,piše jutarnji.hr

– Samo sam htjela da zašute i puste me na miru. Prvi selfie snimila sam kako bi im dokazala da sam zbilja otišla na trening. Očajnički sam htjela vidjeti promjenu na svome tijelu jer sam godinama mrzila vlastiti odraz u zrcalu – objasnila je McCabe.

Danas ima 85,7 kilograma i na društvenim mrežama prati je nešto manje od 95.000 ljudi.

– Osjećam se dobro, a što je najvažnije, pobijedila sam depresiju i postala inspiracija drugima. To mi je najveća nagrada – zaključila je Justine.

Komentari

komentara