Kuća i hrana

ODMAH IZBACITE OVE TRI STVARI IZ KUĆE: Privlače negativnu energiju i nesreću!

Napisao A. K.

Svakodnevno nosimo sa sobom mnoge loše navike i svakodnevni životni teret zbog kojih se osećamo prazno, neispunjeno i nesrećno

Da bismo zadržali pozitivnu energiju koja nam je potrebna ukoliko želimo ostati srećni, trebamo da napravimo u životu neke male promene. Postoje neke stvari u kući koje prosto privlače lošu energiju, a da to i ne znate…

Prema Feng Šui filozofiji, određene stvari koje se nalaze u našoj kući, mogu dozvati negativnu energiju, i istovremeno blokirati pozitivnu. Upravo zato treba što pre da se takvih predmeta rešite.

Tri su stvari koje većina ljudi drži u kući, a koje treba što prije izbaciti – ukoliko želite da se rešite negativne energije, i da poboljšate porodične odnose, te privučete veselje i sreću, kako u privatnom, tako i u finansijskom planu.

Evo čega treba da se rešite:

Suvo cveće

Biljke predstavljaju simbol napretka i rasta, pa stoga uvele biljke ili osušeno cveće prema Feng šui tradiciji, treba odmah da izbacite iz doma . Uvelo i staro cveće simbolizuje stagniranje i ne dozvoljava napredak u bilo kom smeru . Stoga odmah treba da izbacitie stari buketić koji brižljivo čuvate i izaberite novi koji će vaš prostor u kojem boravite – dosta osvežiti.

Slomljeni predmeti

Filozofija Feng Šuija kaže da nefunkcionalni i slomljeni predmeti mogu da se vremenom manifestuju na negativan način. Puno je bolje da vam bude prazan prostor, nego da držite u domu nefunkcionalne i slomljene predmete – tako tvrde stručnjaci za feng šui.

Pokloni koje ne želite

Iako imamo verovatno pozitivne i dobre namere, mnogi od nas sigurno su dobili neželjeni poklon bar jednom u životu. Iako možete ceniti gest, ukoliko budete u domu držali neželjeni predmet, to će uveliko imati uticaj na vašu sreću i mir.

Takve predmete možete i pokloniti nekoj drugoj osobi, ne morate ih baš baciti u kantu za smeće – neko drugi će se možda jako obradovati tom poklonu!

Izvor: Magazin.ba

Komentari

komentara