slot online 2023

Topi kile i čisti od toksina – Dijeta sa sirom – izgubite 5 kg za 5 dana!

Napisao admin

Zelite da oslabite, a ne podnosite ni jednu dijetu sa gladovanjem? Probajte dijetu sa sirom sa kojom mozete lako oslabiti i sto je najvaznije – bez osjecaja gladi. Sustina sirne dijete je sir sa malim sadrzajem masnoce i kefir, namirnice koje doprinose brzom sagorijevanju masti i blokiraju njen nastanak.


Dijeta (Foto: Arhiva)

U toku dijete uvijek cete imati osjecaj sitosti. Dijeta sa sirom je jedna od stedljivih i korisnih za organizam. U stvari, pored gubitka tezine, ova dijeta moze biti dobra za ciscenje organizma od toksina.

Drzati dijetu sa sirom mozete, ali ne duze od 10 dana. Idealna varijanta 5-7 dana, za koje mozete izgubiti od 3 do 5 kilograma. Vazno je da ne krsite pravila ove dijete: ne uzimate slatkise, kolace i druge zabranjene namirnice, inace rezultat dijete bice ravan nuli.
Izaberite svoju varijantu dijete sa sirom.

Prva varijanta dijete sa sirom

U toku dana trebalo bi da pojedete 400 gr sitnog sira sa niskim sadrzajem masnoce i popiti 1,5 litar nemasnog kefira. Podeliti hranu na 4-5 jednakih porcija. Pijte dosta vode ili biljnih cajeva. Pred spavanje popijte casu kefira.

Druga varijanta dijete sa sirom

5 puta dnevno pojedite po 60 gr nemasnog sitnog sira i pijte po 1 solju nemasnog mlijeka.

Treca varijanta dijete sa sirom

U toku dana pojedite 500 gr sitnog sira, 2 komada voca (sem banana), piti vodu i zeleni caj.

Cetvrta varijanta dijete sa sirom

U toku dana pojesti 500 gr nemasnog sitnog sira i 2 case kefira u koji mozete dodati po saku mekinja.

devetmeseci.net

Komentari

komentara