slot online 2023

"Photoshop i svinju može pretvoriti u Beyonce" – Trenerica otkrila kako lažirati vitku liniju za samo 15 minuta (FOTO)

Napisao admin

Australska trenerica Melanie Ventura na svom je blogu otkrila kako nastaju sve one silne fotografije "nevjerojatnih" transformacija kojima smo svakodnevno bombardirani.


"Nevjerovatna" transformacija (Foto: MelVFitness)

Inspirirana vodičem Andrewa Dixona, Melanie je odlučila objaviti fotografije na kojima pokazuje što mala igra svjetla i veće gaćice mogu promijeniti u samo 15 minuta.

Naime, na lijevoj slici doručkovala je obilno, nosila uske gaćice i opustila tijelo, a to je rezultiralo fotografijom na kojoj izgleda deblje i zapuštenije. Petnaest minuta kasnije, snimila je još jednu fotografiju, ali ovog je puta obukla crne (i veće) gaćice, nabacila lažni ten, stavila ekstenzije, uspravila se, uvukla trbuh, stavila ruku na bok i nabacila smiješak.

“Na drugu sam fotografiju dodala i dobar filter jer sve izgleda bolje s filterom”, napisala je Melanie i dodala: “Ne dopustite da vas časopisi zavaraju. Nikada nećete vidjeti gomilu fotografija na kojima zvijezde izgledaju očajno. Photoshop i svinju može pretvoriti u Beyonce”. 

Njezin je cilj raskrinkati brojne reklame koje promiču nevjerojatne dijete, preparate za mršavljenje ili dvotjedne programe koji ljudima daju nerealna očekivanja što se rezultata tiče.

Dodaje i da je za transformaciju na donjoj slici zaslužno šestomjesečno odricanje i strogi treninzi.

“Prva je fotografija nastala 2010. nakon ludog vikenda u Las Vegasu za kojeg je ‘nabila’ 7 kilograma. Sve sam jela, pila svaku večer i odlično se provela. Desna fotografija nastala je tri godine kasnije nakon što sam postala opterećena treninzima. Na ‘pločicama’ sam radila šest mjeseci, prestala s alkoholom, promijenila prehranu i trenirala kao luđakinja. Na fotografiji izgledam odlično, ali iscrpila sam se i neprestano bila nervozna”, napisala je i za kraj zaključila: “Ovakve su fotke fantastične, ali mora vam biti jasno da biti mršaviji ne znači uvijek biti sretniji. Transformacije su dugotrajan proces”.

Fotografije nevjerovatnih transformacija pogledajte OVDJE.

index.hr

Komentari

komentara