slot online 2023

Pila je 4 litre VODE dnevno i izgubila 16 KILOGRAMA: Ovo je njen RECEPT ZA USPJEH!

Napisao A. K.

Olivija nije dobila nekoliko kilograma koji su joj smetali nego je dobila kilograme zbog kojih joj je bila potrebna nova odeća

Iako je oduvek bila aktivna, Olivija Čarls se nakon odlaska na fakultet drastično ugojila. Zbog obveza na fakultetu prestala je da se bavi sportom i brine o ishrani.

Olivija nije dobila nekoliko kilograma koji su joj smetali nego je dobila kilograme zbog kojih joj je bila potrebna nova odeća. Morala jeda kupi odeću u većim veličinama i to uglavnom u crnoj boji, jer se osećala nesigurno u svemu drugom.

Tada je studirala na medicinskom fakultetu, ali je shvatila da sama ne sluša savete koje planira da daje pacijentima i klijentima. Trebalo je da zagovara zdravlje, obrazuje druge o tome šta znači živeti zdravim stilom života i kako sprečiti visok pritisak i srčane bolesti, a sama nije živela takvim načinom života.

Prekretnica za nju dogodila se tokom laboratorijskih vežbi kad su trebali da izmere krvni pritisak jedni drugima, ali ona nije dopustila da njoj to urade. Znala je da joj je prekomerna težina prouzrokovala visok pritisak, a bilo ju je sramota jer je imala samo 20 godina.

Olivija je shvatila da joj je zdravlje u opasnosti i da mora nešto da promeni. Odlučila je da pije 4 litre vode svaki dan i pešači minimalno 12 hiljada koraka dnevno. Prestala je da jede brzu hranu i pripremala je obroke unapred pokušavajući da se usmeri na hranu bogatu nutrijentima. Izgubila je 16 kilograma u za tri godine otkako je promenila svoje prehrambene navike.

Ovako izgleda Olivijin tipičan jelovnik:

Doručak: Proteinska čokoladica i kafa
Ručak: Piletina s brokolijem i batatom
Večera: Povrće s proteinima poput piletine, tune ili jela od mesa
Užina: Sir i bademi ili šargarepe

Olivia ističe da osim što se bolje oseća, tolika količina vode sprečava želju za alkoholom i sokovima. Promene u prehrambenim navikama, promenile su i njene fitnes navike pa joj je sledeći cilj da istrči polumaraton.
Izvor: Zdravakrava.24sata.hr

Komentari

komentara