Fitness i dijeta

Ova je djevojka izgubila gomilu kilograma i u potpunosti transformirala svoje tijelo, ali i um

Napisao H. H.

Izgubila je 44 kilograma i odlučila je sa svima podijeliti svoj put uz niz korisnih savjeta i fotografija transformacije

“Svaki se dan trudim i počinjem ispočetka. Nekad se osjećam kao da ne vidim rezultate, kao da se ne trudim dovoljno. Ipak, svaki je dan novi početak i svaki dan imam priliku biti bolja verzija sebe”, napisala je ispod objave na Instagramu Savannah.

“Nećeš uvijek imati motivacije. Moraš se naučiti disciplini… Bilo je vremena kad sam mislila da nikad neću uspjeti smršavjeti. Bilo je vremena kad sam htjela ostati takva kakva sam bila jer je lakše. Bilo je vremena kad sam rekla sama sebi da moram razmišljati veliko. Bilo je vremena kad sam nakon samo četiri sata dijete odustala. Fitness je putovanje i borba, a postao je i moja strast.

Imala sam priliku vidjeti kako su mi se tijelo i um pretvorili u nešto prekrasno. Ali najbolji dio svega je da sam uspjela. Sama. Ovo je najsebičnija stvar koju sam ikad napravila jer se odnosila samo na mene. Isto tako, ispala je najbolja stvar koju sam napravila za sebe. Borba se isplatila. Nekad ne znam kako sam dospjela ovdje, sve mi se čini kao san”, ispričala je Savannah.

“Preživjela sam depresiju, usamljenost, tugu, sve zbog svoje težine. Znam kako je misliti da ćeš zauvijek izgledati jednako, da ćeš uvijek biti debela. Tako sam i ja razmišljala sve do trenutka kad sam počela vježbati i od tada nisam prestala. Iskreno, nekad se ne prepoznajem u ogledalu. Nije mi jasno kako sam uspjela”, napisala je na jednoj od objava.

Savannah je na početku težila 110 kilograma, a izgubila je 44 kilograma i ne misli stati na tome. Također ima za tebe niz savjeta. Kaže kako prošlost nije važna te da se treba fokusirati na budućnost. Naglasila je i kako rezultati ne dolaze preko noći. Njezino putovanje je trajalo čak pet godina i još traje. Nekad voli pogledati fotografije prije i poslije. To joj je dodatna motivacija za dalje.

“Nikad neću odustati. Sanjala sam o ovome. Htjela sam ovo. Naporno sam radila za ovo. Promijenila sam život. Ovo je sada moj način življenja”, napisala je.

Komentari

komentara