slot online 2023

“Jeo sam samo sladoled i u 100 dana izgubio 15 kilograma”

Napisao H. H.

Anthony Howard-Crow je 32-godišnji YouTuber iz američkog Colorada, koji je nedavno predstavio zanimljivu dijetu – jedi što god želiš, ali pripazi na kalorije i izgubit ćeš neželjene kilograme…

Jedeš 100 dana samo sladoled, a izgubiš 15 kilograma. Kako? Pitajte Anthonyja Howarda-Crowa, YouTubera iz američkog Colorada.

On je uspio u svom naumu zahvaljujući brojanju kalorija, a uz sladoled konzumirao je i alkohol. Sladoledom je dnevno u organizam unosio 2.000 kalorija i još 500 kroz protein u prahu, prenosi “24sata“…

Prethodno je testirao dijetu u kojoj je izbacio brzu hranu i smršavio tek jedan kilogram. Na ovaj način je htio dokazati da nije bitno što jedete, kao i da ne postoji loša hrana kad ste na dijeti.

Nisam htio prestati piti alkohol. Mnogi misle da ne smijete konzumirati alkohol kad ste na dijeti. Ja sam primjer da je to netačno”, tvrdi Crow. Uprkos odličnom rezultatu, 32-godišnjak je u 100 dana prošao kroz težak period.

Ova dijeta je bez sumnje moje najgore iskustvo. Bio sam neraspoložen. Moj cilj nije bio predstaviti dijetu kao nešto zdravo, već jedino izgubiti kilograme.

Ovo nije prvi poznati primjer gubljenja kilograma na neobičan način. Prije tri godine, John Cisna, profesor biologije iz Iowe, izgubio je 17 kilograma jedući samo u McDonald's-u mjesec i pol dana.


 

Komentari

komentara