Magazin

Nataši Bekvalac upućene nove prijetnje: Policiji prijavila Lukinog druga

Napisao H. H.

Nataša Bekvalac je zbog prijetnji prijavila policiji izvjesnog I. Ž., kojeg je označila kao bliskog prijatelja njenog još uvijek zakonitog supruga Luke Lazukića.

Kako je navela u iskazu, ona je Lukinog druga vidjela u blizini Centra za socijalni rad, gdje je dovela kćerku Katju da se vidi s ocem, te ju je on tom prilikom verbalno napao.

“Odnijela sam bebu, predala sam je dadilji, koja ju je dala Luki. Izašla sam napolje, gdje me je čekala drugarica koja nas je dovezla, ali ne do Centra, jer tamo nismo mogle da priđemo zbog radova. Dok sam čekala da prođe vrijeme i da preuzmem dijete, napravile smo nekoliko krugova i ponovo se vratile na mjesto gdje smo bile parkirane. Kad smo stale kako bih izašla iz auta, pri samom izlasku vidjela sam da nedaleko od mene, na desetak metara, stoji dečko koga poznajem odranije kao Lukinog druga i koji se zove I. Ž. On je pogledao u našem pravcu i gestikulacijom pokazao, to jest rekao: „Je*aćemo te“, pritom držeći ruku na boku i preteći prstom”, navela je Nataša u policiji.

Pjevačica je objasnila i kako je saznala o kakvom čovjeku je riječ i da se bavi nelegalnim poslovima, piše “Kurir“.

“On je prošle godine, tj. prošlog ljeta, živio kod mene na salašu. Luka mi je rekao da je to njegov dobar drug, da nema gdje, ali uporno je izbjegavao da mi kaže nešto više o njemu, kako se preziva i slično. Prezime sam slučajno saznala prilikom telefonskog razgovora, kad je Luka razgovarao s njim, pa sam preko interneta saznala da je učestvovao u oružanoj pljački u Banjaluci, kao i to da je bio u specijalnim jedinicama iz kojih je izbačen. Tada sam pitala Luku šta radi takav čovjek kod nas, na šta mi je on odgovorio da svakako ubrzo ide na odmor i da nam nikad ne bi naudio. Luki sam tada rekla da ne želim da radi više kod nas, pošto je ustvari on obavljao neke sitne poslove i čuvao salaš”, ispričala je pjevačica.

Komentari

komentara