Zdravlje

Prirodna kozmetika – Uživanje u ljetu bez komaraca!

Napisao admin

Ljeto je godišnje doba koje mnogi s nestrpljenjem iščekuju cijelu godinu, no uživanje u ljetnim radostima često kvare komarci, pogotovo ako boravite u prirodi. Kako bi neometano uživali u ljetu i odmoru potrebno je naći odgovarajuću zaštitu, a rješenje ima Olival, proizvođač prirodne kozmetike.


Prirodni repelent dolazi u dvije varijante, za odrasle i djecu, Natural defense i Natural defense kids. A svojim ugodnim mirisom vrlo učinkovito tjera komarce.

Preparati su izrađeni je od eteričnih ulja šest najučinkovitijih biljaka, među kojima prevladavaju limunski mirisi: kajeput, niauli, litsea cubeba, menta i lavanda koji su otopljeni u bademovom ulju pa preparat istovremeno štiti i njeguje kožu te se brzo upija. U potpunosti su neškodljivi jer ne sadrže DEET, parabene, silikone, umjetna bojila niti umjetne mirise.

Ispitivani su na tri tipa komaraca od kojih je najbolju učinkovitost pokazao baš na tigrastom tipu komarca, dok je učinkovitost potvrđena dugotrajnim procesom testiranja. Predviđeno djelovanje je dva do tri sata.

cure.ba

Komentari

komentara