Magazin

BRENA ZAPRIJETILA PRIJI? Mala, ne kači se s Karleušom!

Napisao H. H.

“Nemoj da se nađeš između dve vatre!”

Pevačica Aleksandra Prijović uživa veliku popularnost i poštovanje kolega otkako je sa pastorkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem.

 nakon skandala koji je izbio, mlada pevačica priklonila se Karleušinom dugogodišnjem neprijatelju Svetlani Ceci Ražnatović.

 

Prema saznanjima, Brena je reagovala na fijasko koji je njeana snajka izazvala, te ju je upozorila da se ne kači s pop divom.

 

Naime, prema navodima izvora, Lepu Brenu je poprilično potresla cela situacija jer je Karleuša neko ko je od izuzetnog značaja za “Grand” produkciju i njihov najveći projekat “Zvezde Granda”, pa je zamerila Aleksandri što se pokačila s njom.

– Ne možeš ti da se zameraš kolegama koje su najveće zvezde i imena u ovom poslju, bez obzira na to ko ti se sviđa, a ko ne. Možeš ti Cecu da voliš koliko hoćeš, ali to nije opravdanje da ne poštuješ Karleušu. Ako je ona napisala svoje mišljenje, to je njeno pravo, šta ti tu imaš da brišeš njenu reč i da podgrevaš vatru – objasnila je Brena Aleksandri tokom porodičnog ručka u jednom restoranu u Novom Beogradu, gde Živojinovići u poslednje vreme često obeduju. Izvor tvrdi da Aleksandra nije dovoljno ozbiljno shvatila Brenine reči, te je počela da se pravda kako ju je Karleuša dovela u nezgodnu situaciju, te je folk zvezda rešila da bude direktna.

– Mala ne kači se s Karleušom zbog Cece. Zapravo, ne kači se s njom ni zbog koga. Ona je digla rejting našeg šoua, ona je bitan saradnik naše kuće, nemoj da se nađeš između dve vatre i da se priklanjaš pogrešnoj strani. Tvoje je da pevaš i da uzdižeš sebe, ne da se kačiš s koleginicama – zaključila je Brena, po izvoru “Srpskog Telegrafa”.

Komentari

komentara