Magazin

Brad Pitt je smršavio i nikad nije bolje izgledao!

Napisao H. H.

Izgubio je dosta kilograma. Fokusiran je na svoje zdravlje, angažirao je kuhara koji mu priprema zdrave obroke. Također, dosta vježba, hoda i planinari, kazao je izvor magazinu Us Weekly.

Brad Pitt Brad Pitt Angelina Jolie, Brad Pitt angelina jolie

Nakon objave o prekidu braka s Angelinom Jolie, Brada Pitta se rijetko može vidjeti u javnosti. Stoga je sve iznenadilo njegovo pojavljivanje na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Brad je predstavio film “Moonlight”, čiji je koproducent njegova tvrtka Plan B.
Pitt je izgledao puno mlađe za svoje 53 godine, a svi su se raspisali kako nikad nije izgledao bolje.

Kuhar mu sprema zdrave obroke

– Izgubio je dosta kilograma. Fokusiran je na svoje zdravlje, angažirao je kuhara koji mu priprema zdrave obroke. Također, dosta vježba, hoda i planinari – kazao je izvor magazinu Us Weekly.

Brad očigledno želi pokazati svima, pa i uskoro bivšoj supruzi Angelini Jolie da je spreman za odgajanje njihove djece. Podsjetimo, Angie i on su početkom tjedna izdali zajedničko priopćenje u kojem su rekli da će zbog djece i obitelji svi dokumenti ostati tajni te će zbog toga angažirati i privatnog suca koji će pravedno donijeti sve odluke koji se tiču finaliziranja razvoda.

Komentari

komentara