Magazin

PUCAO JOJ U GLAVU, PA SPAVAO SA NJENIM LEŠOM: Ali to nije najgore! Razlog će vas zaprepastiti

Napisao A. K.

Dvadesetjednogodišnji mladić priznao je da je upucao ženu, majku četvoro dece, a zatim imao se*s sa njom, sve to iz čiste radoznalosti da bi osjetio kako je to ubiti nekog, a zatim imati se*s sa lešom.

Amanda Suarez (25) upucana je nakon što je odbila se*sualnu ponudu osumnjičenog Kristofera Vilijama Šousa. On je pojavio u njenoj kući na Floridi (SAD), i nakon što ga je odbila otišao je do kamiona i uzeo pušku kojom ju je upucao u glavu.

Čin se dogodio u kuhinji, a za to vreme je Amandina 2-godišnja kćerka bila u svojoj sobi. Policija je Kristofera uhapisila tri dana kasnije i odmah je priznao zločin. Kako se ispostavilo, Kristofer je upoznao Amandu dok se zabavljao sa njenom rođakom, zbog čega je i bio u Amandinoj kući nekoliko puta prije kobne večeri, zbog čega, kada se pojavio na vratima, ona i nije posumnjala da on nešto smjera, piše “Srbija danas“…

Policija je Kristofera uhvatila tako što su našli njegov mobilni telefon na obližnjem putu, koji je bio prekriven žrtvinom krvlju i u kome je bilo fotografija iz stana nesretne žene.

“Po njegovom priznanju, on je prosto samo želio da doživi kako je to ubiti nekoga. A zatim kad je već to uradio želio je da zna i kako je imati se*s sa mrtvim telom”, rekli su istražitelji, a prenosi “Daily Mail”.

Kristoferu je dodjeljena kazna za ubistvo sa predumišljajem prvog stepena, oružanu pljačku i zaposjedanje imovine, skrnavljenje tijela i bludne radnje.

Komentari

komentara