Magazin

Džastin Biber doveo u apartman ŠEST najljepših Čehinja, evo i NAJSITNIJIH DETALJA šta su radili!

Napisao H. H.

Slavni pjevač krstari Evropom u potrazi za samo jednim ciljem.

Džastin Biber ne prestaje da silazi sa naslovnih strana vodećih evropskih dnevnih listova i portala, pošto je na evropskoj turneji. Nakon uspešnog boravka u Zagrebu nakon kojeg se u hotelskoj sobi provodio sa sedam devojkama ne okusivši pritom ni miligram droge, a takođe nijednu manekenku, red je došao na Prag.

Džastin Biber

Foto: Profimedia

Česi su očekivali da će Biber “pasti” na čari najlepših devojaka u ovoj zemlji, što se i dogodilo ali ne baš na očekivan način. O tome svedoči jedna od šest “srećnica” koje su se posle praškog koncerta našle u njegovoj sobi.

– On je divan i skroman. Nije muvao nijednu od nas. Samo je jednoj devojci u šali izmasirao leđa – rekla je jedna od devojaka iz Džastinove sobe.

Džastin Biber

Foto: Profimedia

Njenu priču potvrdile su i ostale cice tako da sada više nije iznenađenje što se Biber po Evropi provodi poput dečaka kojem su najvažniji dobro društvo i takve i igre.

Biber je naime, sa Hrvaticama u Zagrebu u sobi umesto “kultne” kombinacije “seks, droga i alkohol” igrao igru “vešala” i pantomime, a slično je radio i u Pragu. Njegovi najbliži ljudi tvrde da Biber i dalje pati za Selenom Gomez i da se zato na ovoj turneji u sobi ponaša krajnje neočekivano.

Komentari

komentara