Magazin

PRIJATELJICA IZ KRAGUJEVCA OTKRIVA: “Verica je mogla da umre kad je Marija priznala da voli žene”

Napisao H. H.

Marija Šerifović našla se u centru lezbo skandala kada se saznalo za njenu aferu sa Elenom Karić koja navodno traje godinu dana. Marija se tim povodom nije oglašavala nego je otputovala u Ameriku.

Jedna prijateljica koja je bila veoma bliska Verici dok su živjele u Kragujevca otkriva koliko je pjevačica propatila kada je saznala da njena kćerka jedinica voli žene i kako je uspjela da se izbori sa tim, piše Kurir.

“Duša me boli zbog svega što se dešava i tačno znam kroz kakvu agoniju prolazi Verica. Iako je prošlo 12 godina otkad je Marija priznala da voli žene, mislim da ona još uvijek nije u potpunosti to prihvatila” , započinje priču Veričina prijateljica i dodaje:

“Marija je 2005. godine skupila hrabrosti i rekla Verici istinu. Vjerujte mi, ona je tada mogla da umre. Povukla se totalno u sebe, nije izlazila iz kuće i nije se neko vrijeme viđala čak i sa Marijom. Prosto nije mogla da prihvati istinu da joj njena kćerka jedinica neće roditi unuče. Poslije su se strasti smirile ali sam sigurna da ona to nikad nije prihvatila.”

Inače, po svemu sudeći Verica je sve to prihvatila pa je u aprilu kada je Marija imala koncert u Sava Centru sjedila odmah pored Elene Karić.

Komentari

komentara