Magazin

Popularna pjevačica – Karleuša: Definitivno se selim u Tursku

Napisao admin

Popularna pjevačica gostovala je u emisiji 'Glamur', gdje je govorila o svojim koleginicama, kao i o svojoj konačnoj odluci da se preseli u Tursku.


Karleuša (foto:cure.ba)

Popularna pjevačica Jelena Karleuša gostovala je u emisiji “Glamur” televizije “Hepi”, koja će se emitovati u četvrtak u 16.10 sati. Supruga fudbalera Duška Tošića govorila je šta misli o svojim koleginicama sa estrade, za koje misli da je kopiraju, što u oblačenju, što u spotovima. 

– Ja im dođem kao talija! – rekla je Jelena Karleuša, koja je dodala: 

– U isto vrijeme, u razmaku od nekoliko sati, pojavio se moj i spot Severine Vučković, ne bih se složila da je to baš slučajnost. 

Pjevačica je podsjetila da je gotovo identičan stajling kao njen, vidjela i kod Nataše Bekvalac. 

– Uostalom, meni je svakako najvažnije da sam donijela konačnu odluku o preseljenju u Tursku, gdje ću biti sa svojim suprugom i našim djevojčicama. Kuća koju je našao Duško je prelijepa, sasvim je u našem stilu i mislim da će nam biti prijatno u njoj dok se on bude bavio fudbalom. 

Izjavila je da očekuje da će i u Turskoj naći mnoštvo ljudi sa kojima će se sprijateljiti, te da će, svakako imati vremena za svoje fanove, kojih ima u svim dijelovima svijeta. 

Da podsjetimo, političarka Aleksandra Janković kritikovala je Jelenu Karleušu u emisiji “Target” televizije “Pink”, za koju smatra da predstavlja promotera horor vrijednosti.

cure.ba

Komentari

komentara