Magazin

Neka borba počne – Nikad ne biste pogodili zašto Travolta mrzi Cruisea

Napisao admin

Osim što su kolege glumci i poznati scijentolozi, čini se da osim toga John Travolta i Tom Cruise nemaju drugih zajedničkih karatkeristika, a njihov su odnos dodatno narušili neki događaji iz bliske prošlosti.


John Travolta (Foto: Cure.ba)

Naime, John Travolta Tomu Cruiseu zamjera što ga nije podupro usred homoseksualnog skandala, a smatra i da se Cruise ponio kao slabić u razvodu s Katie Holmes.

‘John je u ratu s Tomom. On vjeruje da je Tom ispao slabić u razvodu s Katie. Tvrdi da ni on ni njegova supruga Kelly ne bi tako lako i brzo odustali od braka’, kazao je dobro upućen izvor.

Druga stvar koja je Travoltu jako uzrujala je to što mu Tom nije dao podršku usred homoseksualnog skandala.

‘John je povrijeđen jer Tom nije stao iza njega. Dok su ga drugi scijentolozi podržali, Tom, koji se smatra najmoćnijim scijentologom među slavnima, nije rekao ni jednu lijepu riječ o njemu’, dodao je izvor.

Cijela je stvar, tvrde upućeni, kulminirala u trenutku kada je Katie predala papire za razvod, što je Travolta protumačio kao odličnu priliku da preko posrednika krene u napad na Cruisea.

‘John je rekao prijatelju da bi volio reći Tomu: ‘Slab si! Ovako nešto se meni nikad ne bi dogodilo!’ ‘Nakon svega, John vjeruje da bi trebao zamijeniti Toma na najisturenijoj poziciji u Scijentološkoj crkvi’, zaključio je rječiti izvor.

cure.ba

Komentari

komentara