Magazin

MOŽDA ĆE I VAMA POMOĆI – Spavali ste samo tri sata i pitate se kako sad funkcionirati ostatak dana?

Napisao admin

Uspješna poduzetnica objašnjava kako uspjeva najnormalnije funkcionirati sa samo 3-5 sati sna


Foto:arhiva

Alexandra Damsker, uspješna poduzetnica i mama 6-godišnje kćerkice iz New Yorka, objasnila je kako uspjeva ostati budna i cijeli dan funkcionirati uz samo 3 do 5 sati sna tijekom noći 

A ovo su njeni trikovi koje biste i vi mogli isprobati:Smanjitr gledanje televizije,smanjite unos ugljkohidrata,skratite sastanke,zavolite ono što radite ,budite zadovoljni i sretni.

A ovo su njeni trikovi koje biste i vi mogli isprobati:

Smanjite gledanje televizije

“Ako televiziju gledate u manjoj mjeri bolje ćete spavati i moći ćete lakše obavljati puno više poslova tijekom dana. Mozak je ustvari manje aktivan kada gledate televiziju, nego kad spavate. A to tupo gledanje može postati prava ovisnost.

Na primjer, moja kćer postane skroz smušena kada gleda previše televizije – plačljiva je, vrišti i ima prave male živčane slomove. Ponekad ne želi ni jesti i ništa ne sluša. Televizija je čini ovisnom, pa tu ‘drogu’ pokušavamo smanjiti. I moj suprug se ponaša slično, osim što baš ne plače poput nje. Samo postaje veće gunđalo. Nisam sigurna događa li se ovo baš svima, ali ne bi me iznenadilo da su i mnogi drugi dosta podložni tom ‘samo još jedna epizoda’ mentalitetu te da to neprestano buljenje u TV škodi poslu, prehrani, spavanju i životu.”

Smanjite ugljikohidrate

net.hr

Komentari

komentara