Magazin

Astrologija – Horoskop

Napisao admin

Vaš horoskop za dan 29.09.2016.


Foto: arhiva

Ovan (21.03. – 20.04.)Mnoge promjene koje vam se događaju već neko dulje vrijeme nastavit će se i danas. Danas biste vjerojatno mogli prisustvovati nekom društvenom događanju ili edukaciji koju ste čekali. Vaša energija i entuzijazam na vrlo su visokoj razini. Previše ste nemirni da biste mirno sjedili. Ako je potrebno, provedite neko vrijeme vježbajući. 

Bik (21.04. – 21.05.)Promjene koje se događaju u poslovnom smislu ići će vama u korist. Bile one u poslu kojeg trenutno obavljate ili u okviru nekog novog posla, prihvatite ih. Nemojte se vezati uz nesigurnost i trenutnu situaciju koja vam govori kako je poznato bolje od nepoznatog ma koliko loše bilo. Slušajte svoju intuiciju. 

iBlizanci (22.05. – 21.06.)Neočekivana prilika za dulje putovanje, vjerojatno vezana uz posao, mogla bi vam danas iskrsnuti. Čini se kako ćete moći sklopiti ugodno s korisnim jer ćete biti u mogućnosti povesti i partnera. Psihički ste iznimno nabrijani, ali nemojte pretjerivati jer vam tijelo baš nije u stanju pratiti tempo koji ste si nabili. 

Rak (22.06. – 22.07.)Previše rada i stresa moglo bi početi pokazivati fizičke posljedice. Najvjerojatnije vas ni ovo upozorenje neće zaustaviti. Fascinirani ste projektom kojim se trenutno bavite bilo da je u pitanju privatni život ili posao. Mogao bi vam se dogoditi veliki preokret u tom poslu i iznenaditi vas na najbolji način.

Lav (23.07. – 22.08.)Ako ste sami danas bi vam se mogla dogoditi ljubav na prvi pogled. Prijatelj će vas upoznati s jednom novom osobom koja dijeli iste interese kao i vi i s kojom će vam vrijeme prolaziti brzinom munje. Bit ćete jako sretni zbog toga. Nemojte zaboraviti uzeti kontakte od te osobe jer ćete se definitivno htjeti još vidjeti s njom/njim.

Djevica (23.08. – 22.09.)Razmišljate li o poslu kojeg biste obavljali kod kuće danas je dobar dan za donošenje takve odluke. Imat ćete priliku preuzeti neke takve poslove koje ćete moći prilagoditi svojim potrebama. To će vas učiniti sigurnijim u sebe. Nemojte se samo zatvoriti u kuću i nikad ne izaći iz nje jer ste si preuzeli prevelik dio obveza! 

Vodenjak (21.01. – 1

Vaga (23.09. – 22.10)Posjet obitelji ili bliskom prijatelju dovest će vas do novog poznanstva. Vjerojatno će to biti osoba iz kreativne profesije. Ako ste trenutno u vezi ta osoba bi vam mogla biti dobar prijatelj. Ako ste sami iskrice će frcati na očigled sviju. Nećete se moći odvojiti od te osobe. Nemojte zaboraviti tražiti broj telefona! 

Škorpion (23.10. – 21.11.)Promjene koje se događaju unutar vašeg doma donijet će vam pojačan izvor prihoda. Možda ćete dobiti cimera ili nekoga tko će vam smanjiti životne troškove ili će vaš partner pronaći dodatni posao. Kako god bilo, iako vam se na prvi pogled neće činiti kao velika razlika, dobro je što god bilo! 

Strijelac (22.11. – 21.12)Šetnja po susjedstvu, u društvu prijatelja ili slično, mogla bi vas dovesti u središte neočekivanih zbivanja. Bilo da je u pitanju neko nenadano okupljanje istomišljenika, ili prosvjed za kojeg niste znali, nit će vam jako zabavno i uzbudljivo. Samo se prepustite i recite svoje mišljenje, sve će proći u redu.

Jarac (22.12. – 20.01.)Neke knjige koje ste čitali nedavno mogle bi vas potaknuti na proučavanje nekog polja malo pobliže. Obično o ovakvim stvarima ne biste razmišljali, ali danas ste nekako raspoloženi za neobične stvari. Prepustite se slobodno svojim željama i uživajte. Neće se ništa promijeniti ako svoj fokus malo maknete s poslovnih zbivanja. 

Ribe (20.02. – 20.03.)Neko predavanje ili informacija donijet će vam vrlo uzbudljivu spoznaju. To bi vas moglo zaokupiti na dulje vrijeme pogotovo ako budete okruženi ljudima koji imaju slične ideje i pitanja kao i vi. Prije nego odete na spavanje oslobodite se svih misli jer od uzbuđenja nećete moći zaspati.

metro-portal.rtl

Komentari

komentara