Magazin

ŠOKANTNO – EKSKURZIJA OSNOVACA: Đake odveli u posjetu Ceci u njenoj vili i dobili CD

Napisao admin

BEOGRAD – U okviru jednodnevne eskurzije odeljenja trećeg razreda osnovne škole "23. oktobar" iz Sremskih Karlovaca, đaci su imali priliku da posete dom Svetlane Ražnatović, koja se sa mališanima družila, a na poklon im je dala potpisan CD.


Ovaj nesvakidašnji događaj otkrio nam je roditelj učenice III/2 razreda ove škole (ime poznato redakciji), koja se pre dva dana vratila sa pomenute ekskurzije i tati ispričala kako joj je bilo.

“Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram”, kaže on.

U dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde. Prema rečima njegovog deteta, ali i još nekolicine vršnjaka koju je, kako tvrdi, kontaktirao, tri učiteljice koje su vodile decu na ekskurziju dosetile su se da bi zanimljivo da probaju da posete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane.

“U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete da ipak govori istinu. Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje”, jasan je on.

kurir.rs

Komentari

komentara