Magazin

Jako je prizeman i svestran – Ovakav vam je život ako ste lični asistent Leonarda DiCaprija

Napisao admin

Tokom snimanja filma “The Aviator” iz 2003. godine, Brown je bila asistentica DiCapriju, a za The Huffington Post progovorila je o tom iskustvu


Foto: arhiva

Do ovog primamljivog posla došla je preko veze. Naime, Kasina prijateljica Kayce Brown (slično ime, isto prezime), radila je kao Leova asistentica 2002. godine dok je snimao film “Catch Me If You Can”. Nakon tog mu je asistirala u filmu “The Aviator” u Kanadi gdje im se pridružila i Kasi. Nakon što se snimanje prebacilo u Los Anđeles, Kasi je preuzela posao.

Na stranu ovi detalji, nas najvše zanima kako je to biti plaćen da budeš u Leovoj blizini? Sigurno odlično!

“Leo i ja smo se uvijek zabavljali na setu”, rekla je Kasi. “Voljeli smo da posmatramo ljude i da se šalimo glumeći različite junake, izvodeći naglaske i slično. Nekad bih se pravila da je on stereotipna poznata osoba i kad bi mi on zatražio da nešto uradim, ja bih se naklonila i ponizno rekla “Da, gospodine, sve što želite, gospodine! i on bi se na to smijao i rekao da prestanem”, prisjetila se Brown.

I dok je provodila mnogo vremena zbližavajući se s Leonardom, Kasi je neizbježno i naučila mnogo o njemu. Priznao joj je da voli Noć vještica jer onda može da obuče kostim i kreće se među ljudima i razgovara sa njima bez prepoznavanja.

Kasi je otkrila da je Leo veoma pametan i da ima veliko znanje u vezi politike, pop kulture i istorije, kao i da ima uvrnuti smisao za humor.

“Jako je prizeman i voli da dijeli priče i iskustva o životu sa ljudima”, dodala je.

I možda najbolji dio.. Leo je ostao dobar s Kasi i nakon što je prestao da joj bude šef. Kako je otkrila još uvijek se da truda da joj se javi i da koristan profesionalni savjet i ohrabri je da nastavi “da juri” svoje snove u glumačkom svijetu.

Izvor: MTV/harpersbazaar.com

ljepotaizdravlje.ba

Komentari

komentara