Magazin

Popularni član žirija Zvezda Granda – HAOS U DOMU DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA: Njegova supruga Dunja je…

Napisao admin

Nedavno smo imali priliku u jednoj od emisija “Zvezde Granda“ biti svjedoci simpatičnog i drugarskog “pomirenja“ između Dragana Stojkovića Bosanca i Jelene Karleuše, nakon njihovog mimoilaženja u mišljenju tokom žiriranja. Uslijedio je poljubac, onako šeretski, usta sa Jelenine strane, što je i samog Bosanca iznenadilo, a u publici i ostatku žirija izazvalo gromoglasan smijeh i aplauz.


Simpatična i vižlasta Karleuša je konstatirala da su je brci ožarili. I sve se to završilo sa nekoliko natpisa po novinama, neko je tumačio ovako, a neko onako. No, kako je to doživjela Dunja, Draganova supruga, saznali smo iz nama pouzdanih izvora, a on kaže da je Dragan pri ulasku u kuću “popio“ itekako jezika od svoje supruge koja ga je u startu pitala kakvi ono poljupci pljušte dok radi.

Naravno, to je Dragan riješio na svoj šaljiv način kada je i Dunja kasnije sve okrenula na šalu jer joj je bila želja da malo nasekira svog supruga. Bilo kako bilo, Dragan, a i njegova supruga Dunja su tipični Bosanci koji posjeduju prepoznatljiv bosanski odgoj, pa i manire. Kažu da je njihov brak i opstao zato što su svaki nesporazum završavali šalama.

Inače, kako reče naš izvor, Bosanac koliko god uživa i koliko god je radio i sve stekao u Beogradu, svaki trenutak koristi da dođe u Bosnu u svoj Konjic gdje ima kuću te tako namjerava po ulasku u penzionerske dane da se vrati na svoje rodno ognjište i da tu živi.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara