Magazin

Popularni show – 20-GODIŠNJI SARAJLIJA SA GLASOM OD MILION DOLARA: “Vokal ti je boli glava, milina te slušati“!

Napisao admin

Dvadesetogodišnji Alem Bajrović iz Sarajeva predstavio se večeras u Zvezdama Granda na OBN TV pjesmom „Med i slatko grožđe“ za koju je dobio samo 3 „da“. Uslijedila je numera „Oči jedne žene“ koja je donijela potpuno drugačiji rezultat i Alem je svoj nastup završio sa šest plavih tastera, a žiri nije štedio riječi hvale.


„Kada sam čula njegov glas mislila sam da iza zavjese stoji onaj Lurč iz Adams porodice“, našalila se Marija zbog Alemove prodorne boje glasa. „Kada sam te čula, pomislila sam da jedino možeš da pjevaš pjesme od Tozovca. To je ta boja, taj šmek“, dodala je Ana.

„ Vokal ti je boli glava, volumen ti je savršen. Jedina zamjerka je što guraš vazduh kroz nos, to moraš da koriguješ“, poručio mu je Mare. I Šaban se složio da Alem ima perfektnu boju glasa i da ga je milina slušati, dok se Bosanac našalio i rekao: “Ako ti ovo propadne, ti pravac na radio. Imaš glasa za spikera“.

„Ta boja je od milion dolara“, oduševljeno je rekla Karlueša.“ Na momente si me podsjetio na rasnog medvjeda, imaš baš moćan glas. Kada bi neko radio s tobom, ti bi mogao dobro da iskoristiš tu magičnu boju“, posavjetovala ga je JK.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara