Magazin

NAJTEŽI ŽIVOTNI UDARAC – Kćerka naše poznate glumice umrla u 24. godini života!

Napisao admin

Nijedan životni neuspjeh ne može se mjeriti sa gubicima koje su ovi ljudi preživjeli. Ne postoji ništa teže nego izgubiti dijete, a njima se baš to desilo.


NEPOZNAT UZROK SMRTI KĆERKE EVE RAS

 

Eva Ras pretrpjela je tragediju kada je njena kćerka Kruna preminula u Parizu u 24. godini.

 

– Moja kćerka Kruna umrla je u svojoj 24. godini u Parizu 1993. godine. Bila je tamo na studijama. Pričalo se svašta o uzrocima njene smrti, ali ništa nisam htjela da demantujem. Ono što niko ne može da porekne jeste da je Kruna Ras bila najmlađa srpska spisateljica koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna remek-djela – govorila je Eva o svojoj kćerki.

 

SIN LJUBIŠE SAMARDŽIĆA PREMINUO U 34. GODINI

 

Legenda domaće kinematografije Ljubiša Samardžić, koji se tokom bogate karijere borio sa brojnim glumačkim i rediteljskim iskušenjima, najteži životni udarac doživio je kada je ostao bez sina Dragana, koji je preminuo u 34. godini od leukemije.

 

– Kada je Gaga odlazio, mislio sam da neću izdržati i da će mi uskoro doći kraj, ali me je supruga Mira trgnula i natjerala da radim, jer je znala da ću u tome naći smisao opstanka. Mi imamo nesebičan odnos i u poslu i u životu, što je rijetkost za današnje brakove. Zajedno smo jači, uspješno odolijevamo prijekim pogledima – izjavio je jednom prilikom Samardžić.

 

SIN PEĐE MIJATOVIĆA PREMINUO U VALENSIJI

 

Sin proslavljenog fudbalera, Predraga Peđe Mijatovića i dizajnerke enterijera, Elene Karaman Karić, Andreja, preminuo je u Valensiji 2009. godine u 14. godini. On je od rođenja bolovao od celebralne paralize. Sahranjen je u tom španskom gradu, a o njemu su do smrti brinuli Rafael Servera i njegova supruga Maruje.

blic

Komentari

komentara