Magazin

DA LI JE MOGUĆE? – Srpska ljepotica svoju tromjesečnu bebu…

Napisao admin

Iako se porodila prije samo tri mjeseca, lijepa manekenka riješila je hitno da pronađe nekog ko će čuvati malenu Noel dok ona putuje po inostranstvu.


Jovani Švonji (24) predstavlja problem to što njenu bebu nema ko da čuva kad želi da svog supruga, fudbalera Filipa Đorđevića prati na utakmicama po inostranstvu, ili na putovanjima privatne prirode, otkriva za „Blic“ izvor blizak paru.

 

Manekenki očigledno ne pada na pamet da propusti nijedan trenutak u životu i karijeri svog muža, niti da ga ispušta iz vida, tako su ta putovanja prilično česta.

 

S obzirom na to da njihova kćerkica Noel ima samo tri mjeseca, pa je komplikovano da i ona ide na put, Jovana je shvatila da joj treba neko stručan ko će motriti na dijete po cijeli dan.

 

– To ne mogu babe i dede, previše je naporno. Tokom njihovog nedavnog boravka na Ibici svi su se namučili, jer Noel još ne spava cijelu noć, budi se često i potrebno je da neko bdi nad njom 24 sata dnevno – navodi naš izvor.

 

U prilog tome, Jovana je prije neki dan u jednom poznatom beogradskom kafiću bila sa suprugom, kćerkicom i dvije žene. Jedna je, kako smo kasnije saznali, agent sa kojom se upravo i dogovarala oko uslova za čuvanje djevojčice, a druga je bebisiterka.

 

Iako je manekenka bila opuštena, a ne kao da je na nekom sastanku, zapravo je vodila vrlo ozbiljan razgovor, objašnjavajući kako joj je dadilja za bebu prijeko potrebna, jer ne može da postigne da putuje toliko i da čuva dijete.

 

Jasno je da Jovana ne može da se klonira, a čini se i da je svima bilo jasno šta joj treba, pa su poslije sat vremena razgovora postigle dogovor i sad može na put.

blic

Komentari

komentara