Magazin

KAKVA JE TO KĆERKA – Tanja Savić zgrozila izjavom o roditeljima!

Napisao admin

Prošlo je dva mjeseca otkako se Tanja Savić sa porodicom vratila u Srbiju iz Australije, a još nije otišla u selo Radince da posjeti svoje roditelje. Porodica Savić je taman izgladila odnose sa pjevačicom nakon skandala sa kućom koju je ona kupila i željela da proda, a tata Staniša to nije dozvolio, a sada ponovo ne razgovaraju.


“Tanja je zvala roditelje kada je došla iz Australije i svakodnevno su se od tada čuli, a ona je pričala da će ih posjetiti i dovesti im unučiće čim ugrabi malo slobodnog vremena. Nakon mjesec dana, mama Živana je pozvala i pitala planira li da ih posjeti, a tada je Tanja drsko odgovorila da mora da radi, da ima previše obaveza i da nema kada da ide kod njih. Oni su ljudi bolesni, ne mogu da putuju po ovom vremenu i da dođu u Beograd, već očekaju da to uradi Tanja. Uželjeli su se i nje i unuka! Vjerovatno će se pomiriti, ali sada se ne čuju, jer oni neće prvi da zovu kćerku“, ispričao nam je izvor blizak pjevačici.

 

Pozvali smo porodicu Savić kako bismo čuli njihov komentar, a na telefon nam se javila Tanjina snajka.

 

“Nema nikog kući, rade, ja sam ovde sa djecom i ne mogu ništa da vam kažem“, ljubazno je rekla snajka. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa pjevačicom, ali se nije javljala.

alo

Komentari

komentara