Magazin

Zabavite se – Zbrojite vaš datum rođenja i otkrijte šta vas čeka u ovom mjesecu

Napisao admin

Da biste saznali svoj numerološki broj, svedite datum rođenja na jednu cifru


Otkrijte koji je vaš numerološki broj i saznajte kakve prepreke vas čekaju u februaru. I, kako da ih prevaziđete.

Da biste saznali svoj numerološki broj, svedite datum rođenja na jednu cifru. Na primjer, osoba rođena 28.4.1960. godine računa svoj numerološki broj na sljedeći način:

2+8+4+1+9+6+0=30, 3+0=3

Broj 1 – Nestabilna porodična situacija

Događaji koji će se izdešavati u vašoj porodici izmoriće vas na kraju mjeseca. Nesloga i nerazumjevanje dovešće do čestih sukoba između vas i vama dragih osoba. Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, jer ukoliko se ne budete čuvali, mogući su problemi na ovom polju. Gledajte i da se ne upuštate u dokazivanje sopstvenih stavova. Budite fleksibilniji znajući da su svi u pravu sa sopstvene tačke gledišta. Ako sa nekim osobama uopšte ne pronalazite zajednički jezik i ako vas neko jako iritira, sa njima kontaktirajte što manje.

Savjet: Nervozom ništa ne rješavate, samo navlačite razne zdravstvene probleme.

Broj 2 – Novčana kriza remeti vam planove

Moraćete da odložite neke stvari koje su povezane sa novcem. Nije rješenje da pozajmljujete, jer ćete se uvući u još veće finansijske teškoće. Moraćete da trošite racionalno, tako što ćete se privremeno odreći nečega. Ako imate partnera, njegovo razumjevanje biće vam od velike koristi u ovoj kriznoj situaciji.

Savjet: Počnite da uživate u stvarima za koje nije potrebno veliko materijalno ulaganje.

Broj 3 – Napetost i nervoza na poslu

Bićete opterećeni poslom i imati malo vremena za odmor. Potrebna vam je partnerova podrška, u suprotnom može doći do sukoba sa bliskim osobama. Bez obzira na povećane poslovne obaveze, nećete osjetiti novčane probleme. Prihvatite situaciju takvu kakva jeste, jer ćete na taj način poštedjeti sebe većih sukoba sa nadređenima.

Savjet: Svaki trenutak namijenjen odmoru iskoristite maksimalno, radeći stvari koje vas ispunjavaju.

Broj 4 – Sačuvajte ono što imate

Oni koji imaju partnera, lako mogu doživjeti ozbiljniju krizu, koja može dovesti do raskida. Nemojte preuveličavati probleme i kritične situacije već, umjesto nezadovoljstva i stalne kritike, gledajte partnerove vrline. Prisjetite se događaja iz prošlosti, vremena kada ste se voljeli. Radujte se što niste sami, kritikujte malo sami sebe i više cijenite ono što imate. Slobodni imaju šansu za prolaznu avanturu.

Savjet: Potrudite se da se promijenite i da greške pronalazite i kod sebe, ne samo kod partnera.

Broj 5 – Razmislite o novoj poslovnoj ponudi

Navike koje ste do sad stekli otežavaju vam odlučivanje onda kada je to važno. Znajte da sve treba probati i ne tražite uvijek sigurnost, jer toga nema. Slušajte intuiciju i postupite onako kako vam govori osjećaj. Ako vas je strah, ostanite tamo gdje jeste, ne mijenjajući ništa. Ukoliko želite novo iskustvo, ne razmišljajte previše, već krenite u nove poslovne izazove.

Savjet: Nova poslovna iskustva samo vas mogu obogatiti.

Broj 6 – Planirajte dugoročno

Događaj koji će vas okupirati u ovom periodu ostaviće veliki trag na vašu budućnost. Planirajte na duži rok, ali budite svjesni i da svoje planove možda nećete moći da ostvarite u potpunosti. Prihvatite promjene, uživajte u novim izazovima, jer život se i sastoji od svakidašnjih promjena.

Savjet: Uživajte maksimalno u životnim izazovima, shvatite to kao igru.

Broj 7 – Svađa vas vodi do raskida

Parovi koji su do sad bili u krizi, ako se ne potrude da se pomire, nažlost, vjerovatno će morati da raskinu, što ih može izložiti neplaniranim troškovima, a podjela imovine samo će povećati napetost među njima. Onima koji su živjeli skladno i dalje predstoji miran period, ali neplanirane troškove ni oni neće moći da zaobiđu. Ugroženo zdravlje jednog člana vaše porodice donijeće vam nemir.

Savjet: Budite malo optimista, vjerujte u čuda i još bolje sutra.

Broj 8 – Zaboravite sumnju i nesigurnost

Ako ste u vezi, bez razloga ćete strepiti, biti nesigurni i nepovjerljivi. Oni koji su sami, u ovom periodu će biti zatvoreni u sebe, i dalje bez partnera. Umjesto straha i nepovjerenja, potrudite se da budete otvoreniji za događaje oko vas. Umjesto da se zatvarate u svoj svijet, sumnjajući u partnera ili strahujući od novog poznanstva, krivicu tražeći u drugima, analizirajte sebe. Budite oštri i veoma iskreni prema sebi. Samo tako možete promijeniti svoj život na bolje.

Savjet: Nisu uvijek drugi krivi, krivicu u ovom slučaju potražite u sebi.

Broj 9 – Tužna vijest o dragoj osobi

Rastužiće vas loša vijest o nekome, a još više to što mu ne možete pomoći. Umjesto ubjeđivanja šta bi bilo dobro za tu osobu, prihvatite i cijenite njenu odluku. Budite pored nje ili njega koliko god možete, kao dobar prijatelj ili partner na koga uvijek može računati. Toj osobi je potrebna podrška, a ne savjeti koji nisu u skladu sa njenim željama.

Savjet: Shvatite da smo svi različiti i da iz svog ugla posmatramo sopstvene živote.

cure.ba

Komentari

komentara