Magazin

Astro profil – Djevice – ozbiljne, diskretne i odmjerene

Napisao admin

Djevice su pomalo suzdržane i samozatajne – kako karakterom tako i stilom odijevanja. S obzirom na to da su sklone napetosti, često glume veselje, a opuštaju se raznim metodama poput meditacije


Žena (Foto: Arhiva)

Djevice su uobičajeno prosječne visine, češće vitke nego krupne i uskih ramena. Ruke su im lijepo oblikovane i nemirne. Slično Blizancima, mišićna im masa nije prirodno velika pa trebaju ustrajno trenirati i hraniti se na odgovarajući način da bi je izgradili.

Većinom su svjetlije puti, visoka čela, lijepih očiju i elegantnih usana. Izraz lica i držanje odaju suzdržanost i nesklonost isticanju. Prirodno su ozbiljne, diskretne i odmjerene, a tako se i odijevaju. Ako se u društvu doimaju jako veselo, možda samo glume. Ako se srde ili uzrujavaju, to bi moglo biti iskreno, jer su prilično napete.

Zdravstveno su osviještene, paze na prehranu i sklone su vježbanju. Osjetljive su im točke probavni sustav, kukovi i središnji živčani sustav. Moraju usvojiti i provoditi neku od tehnika opuštanja, kao što su autogeni trening i transcendentalna meditacija.

tportal

Komentari

komentara