Magazin

VODITELJKA PREŽIVLJAVA PRAVU DRAMU – Napali trudnu Nikolinu Pišek!

Napisao admin

Voditeljka Nikolina Pišek, koja je u petom mjesecu trudnoće sa Vidojem Ristovićem, na meti je neprijatelja, kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske. Oni je optužuju da nije brižna majka prema starijoj kćerki Hani, što je voditeljku veoma uznemirilo.


Nikolina Pišek (Foto: Arhiva)

Nakon što je na Fejsbuk postavila fotografije sa stomačićem, Nikolinu je sačekala salva uvreda njenih virtuelnih prijatelja.

 

– Gdje ti je dijete, brižna majko? – pitala je jedna starija gospođa, što je voditeljku iznerviralo, pa joj je odgovorila:

 

– Jedno u meni, drugo sa mnom, prebrižna Milodarka, beri svoju brigu, ženo, i meti svoj prag. Da imaš iole obraza, ne bi se skrivala iza lažnog imena. Ako je to tvoje pravo ime, oprosti, moje saučešće.

 

Mnogi su joj poručili da se vrati u lijepu njihovu, aludirajući da treba da napusti Srbiju i vrati se u Hrvatsku ne birajući riječi kojima će je počastiti.

 

– Lako je biti sponzoruša i dati svoje du*e pod kiriju – samo je jedan od nepristojnih komentara koje je ostavio jedan od muškaraca na njenom profilu.

 

Iako se Nikolina više nije oglašavala, vjerovatno vođena poukom „da se ne spušta na njihov nivo“, salve uvreda su se nastavile.

 

Podsjećanja radi, Nikolinina kćerka iz prvog braka, koja ima 16 godina, školuje se i živi u Zagrebu, a Nikolina koristi svaku slobodnu priliku da je posjeti ili pozove u Beograd.

alo.rs

Komentari

komentara