Magazin

Razmirice – Stanija se javno izvinila Saši Popoviću!

Napisao admin

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ostali su upamćeni u nekim prethodnim emisijama po tome da kasne na neka gostovanja. To se desilo i večeras kada su zakasnili na početak emitovanja emisije „Narod pita“ kod Saše Popovića, a voditelj i direktor „Grand produkcije“ je naveo da su njih dvoje zaglavili u šminkernici.


Stanija (Foto: Arhiva)

Međutim kasnije kada su se pridružili ostalima, Saša je naveo u emisiji da su oni među prvima došli u studio, ali da su se sređivali pa su zato malo zakasnili i čak je Popović i pohvalio ovaj mladi, lijep i moderni par.

Saša je upitao ljubavni par da li se i sada svađaju kao što su na “Farmi”, a Stanija je otkrila da su se skoro posvađali oko besmislene situacije kada su u marketu kupovali namirnice i da je prodavačica prokomentarisala da su isti kao i na imanju.

Kasnije su tokom emisije Saša i Stanija raščistili neke stvari. Popović je objasnio da niko na koncertu u Kaknju nije pozvao da se u finalu prošle “Farme” glasa za Memu kako je ona tada tvrdila, a Stanija je rekla da je ona tada dobila tu informaciju i potom se izvinila prvom čovjeku “Granda”.

Filip je otkrio u emisiji da su mu favoriti na aktuelnoj “Farmi” Slobodan Đurković, Marko Vukotić i Romana Panić.

puls

Komentari

komentara