Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. SEPTEMBAR 2021: Za Bikove bez masne hrane, za jedan znak poseban oprez na poslu – moguć veliki problem

Napisao H. H.

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde poručuju u dnevnom horoskopu za 9. septembar.

Dnevni horoskop za 9. septembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Koliko ste vi zabavni ili spremni na razne podvige, vaši saradnici imaju manji problem sa dodatnom energijom. LJUBAV: Partner ima prevelike zahtjeve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. ZDRAVLJE: Grč u vratu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Morate shvatiti ozbiljno pojavu gljivica na stopalima i noktima! Evo zašto…
Sponosored by MonadPlug

July Was Earth’s Hottest Month on Record, According to NOAA

BIK

POSAO: Posao ide dobro ali zahtjeva još truda. Zato je daleko jednostavnije naredne trenutke provesti sa saradnicima koji vas razumiju i imaju osjećaj za vaše napore. LJUBAV: Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam ili da sedi skrštenih ruku. Volite ljubav i ljubav voli vas. ZDRAVLJE: Izbjegnite masnu i začinjenu hranu.

BLIZANCI

POSAO: Savjetuje se oprez iz više razloga. Morate biti neko ko pazi sa kim radi i pravi dogovore u poslu. Novac preko kredita. LJUBAV: Otvoreni ste za ljubav i ljubavne intrige. Volite kada se nešto dešava. Često vam je dosadno. ZDRAVLJE: Morate da povedete računa o ponašanju prema samom sebi.

RAK

POSAO: Pomirit ćete se sa stanjem koje imate pred sobom. Provjerite račune i plaćanja tokom današnjeg dana. LJUBAV: Budite na oprezu. Česte svađe, prepirke tokom dana. Partner ne razumije vaše ponašanje. ZDRAVLJE: Pazite da ne padnete ili se slučajno povrijedite.

LAV

POSAO: Budite ponosni, jer ostvarujete mnoge uspjehe na kojima vam zavidi okolina. Imate uvijek dobre ideje. LJUBAV: Nemate vremena za rasprave. Jednostavno budite iskreni i kažite direktno partneru šta imate. ZDRAVLJE: Problem kičme ili srca.

DJEVICA

POSAO: Jedna Vaga vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice. Nikako ne upadajte u mrežu sopstvenih strahova. LJUBAV: Dobro se osjećate i imate podršku partnera. ZDRAVLJE: Venska cirkulacija je slaba.

VAGA

POSAO: Svaki početak je težak. Tako i ovaj put, novi projekat ima u sebi mnoge izazove. Vaša upornost i dosljednost u radu vam donosi poštovanje na zavidnom nivou. LJUBAV: U dobrom ste odnosu sa partnerom. Zadovoljni ste. ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Polako počinju da se smiruju strasti. Imate sve potrebne informacije i znate kako da regujete. Ali neka viša sila vam ne dozvoljava akciju. LJUBAV: Posesivnost je ponekad naporna, pustite partnera na miru. Pripada samo vama. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRIJELAC

POSAO: Nestrpljenje vam stvara žestok otpor ka ostavarenju ciljeva. Saradnici su danas veoma osjetljivi na teške riječi. Promijenite ton. LJUBAV: Partner vas uslovljava ili obaveze ili on/ona. ZDRAVLJE: Muči vas bešika.

JARAC

POSAO: Razmislite o tome koji je vaš naredni korak. Unaprijed isplanirana taktika je najbolje rješenje. Za akciju se strpite. LJUBAV: Potrebna vam je ljubav ali vi je ne dajete dovoljno još uvijek. ZDRAVLJE: Nemojte uzimati slatkiše.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Novac stiže preko Blizanca ili Ovna. LJUBAV: Uživate u krugu porodice. To vam sada najbitnija podrška bez koje nemate smisao. ZDRAVLJE: Bolovi u stopalima.

RIBE

POSAO: Privlači vas tuga, pa i osobe koje su depresivci. To je loše za napredak u karijeri i uopšte u radu. Skupljajte samo pozitivce oko sebe. LJUBAV: Imate sve izglede da se spremate na put u inostranstvo sa partnerom. ZDRAVLJE: Slabi ste.

Astrolog Darka Cvetković.

Komentari

komentara