Magazin

Stanija Danijelu – Znam zašto te ostavila Slavica Ćukteraš!

Napisao admin

Ti dobro znaš, ali i ja zbog čega te Slavica Ćukteraš ostavila, prokomentarisala je Stanija, aludirajući na Danijelovu seksualnu orijentaciju


Stanija i Daniejl (foto: kurir)

Filip Mitrović sinoć je rekao Staniji da zna sve stvari koje je radila na imanju, te da je čuo šta je sve pričala za Danijela, Gocu i većinu VIP seljaka. Ona je pokušavala da se odbrani, ali joj to nije pošlo za rukom. Očigledno je da su Stanijine igre odavno pročitali i da je ostala bez argumenata.

Ipak, starletin dečko, maneken Filip Panajotović rekao je kako se Danijel u stvari zaljubio u Staniju i da je iskoristio priliku da je ljubi kada je on bio izbačen sa imanja.

Međutim, Alibabić je to demantovao, i rekao da su čiste gluposti jer je starletu uvijek gledao kao prijatelja i da smatra da nije ljudski to što njih dvoje sada pokušavaju da urade.

Kada je riječ o njegovoj seksualnosti, rekao je da nema namjeru nikome da se pravda i da jeste, i da nije gej.

“E, Danijele, molim te. Nemoj sad da ja pričam šta znam. Ti dobro znaš, ali i ja zbog čega te Slavica Ćukteraš ostavila!”, prokomentarisala je Stanija i time dodatno aludirala na njegovu seksualnost.

Danijel Alibabić dobio je priliku da se obrati starleti i pitao je šta nije u redu sa njenim mozgom:

“Šta je bre sa tobom? Kakve imaš filmove u glavi? Kako te nije sramota da mi pričaš iza leđa. Uvijek sam te branio, i bio na tvojoj strani. Sram da te bude”, rekao je Danijel svojoj nekadašnjoj kumi, što je izazvalo aplauz ostalih ukućana.

kurir

Komentari

komentara