Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUN

Napisao H. H.

Jarac umoran od života, Bik srećan i zadovoljan, Vodolija spremna da napuni baterije

OVAN

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom ishodu kada je u pitanju poslovna situacija o kojoj se brinete trenutno. Iako vam se sada ne čini tako, problemi će se rešiti.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, lako možete da šarmirate osobu koja vam se dopada. Povoljan je period za vezu sa Lavom. Vas dvoje možete biti jako odbar par.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno rješenje za njegu lica, rezultati dolaze za 7 dana!
Sponosored by MonadPlug
ZDRAVLJE: Bolovi u grlu koji vas muče mogu biti manjeg inteziteta, ali ipak posetite lekara.

BIK

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca tako da ne biste trebali da imate nikakve brige ili nedoumice na ovom polju. Pred vama su pozitivne okolnosti i osećaj bezbrižnosti.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate sve ono što vam je potrebno i zadovoljni ste svojim emotivnim životom. Ne planirate da pravite nikakve promene na ovom planu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da poboljšate svoj stav prema saradnicima, ako želite da imate pozitivnu radnu atmosferu. Važno je da se vi u kontaktu sa njima postavite na pravi način.

LJUBAV: Važno vam je da voljena osoba ozbiljno shvati neke vaše primedbe… Ne želite da stvarate dodatnu tenziju. Uskoro ćete uspeti da napravite bolju atmosferu u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Ipak, osim toga ne biste trebali da imate veće tegobe.

RAK

POSAO: Ukoliko planirate putovanje, očekuje vas veoma povoljan dan. Pred vama je šansa da ostvarite poslovni uspeh. Možete da računate na pozitivan ishod posla.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma zavodljiva i senzualna. Očekuje vas šansa da se zbližite sa njom. Pokažite joj da ste zainteresovani za nešto više od komunikacije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Ne očekuju vas nikakve smetnje i problemi.

LAV

POSAO: Pred vama je dan u kom nećete imati mnogo poslovnih obaveza, samim tim nećete biti ni pod stresom. Možete da se opustite i da uživate u slobodnom vremenu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu priliku za emotivna dešavanja sa osobom sa kojom već neko vreme održavate komunikaciju. Ona će napraviti prvi korak ka vama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Pored toga, obratite pažnju na oči.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas jako važna dešavanja na poslovnom planu. Današnji dan vam može predstavljati značajnu prekretnicu. Od vaših odluka dosta toga zavisi.

LJUBAV: Možete da se nadate ozbiljnom predlogu od strane vašeg partnera. Ipak, konačna odluka je na vama. Dajte sebi vremena da o svemu jako dobro razmislite.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima su mogući, pa nemojte da podižete težak teret.

VAGA

POSAO: Imaćete priliku da ostvarite nove poslovne poduhvate o kojima ste duže vreme razmišljali. Samo je važno da se fokusirate na stvari koje su vam prioritet.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja se nalazi u vašem bliskom okruženju. Pred vama je povoljan period za flert.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Važno je da održavate dobru kondiciju i da budete maksimalno aktivni.ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate da će vam neki dug biti vraćen ili da ćete imati neki manji finansijski dobitak. U svakom slučaju vam dolazi zanimljiv dan.

LJUBAV: Iako ste u prvo vreme imali manjih problema sa ljubomorom, konačno stičete više poverenja u svog partnera. Vaša ljubav će iz dana u dan biti sve jača i jača.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju krvotok. Ako primetite neke tegobe, javite se svom lekaru radi kontrole.

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan za prezentaciju vaših planova, ako ste tako nešto već pripremali. Možete da očekujete pohvale i aplauze od strane javnosti ili šireg okruženja.

LJUBAV: Možete da se nadate tome da će vam partner biti maksimalno posvećen i da ćete od njega dobiti puno pažnje i ljubavi. Ukoliko ste slobodni, udvara vam se Vaga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti, važno je da vam organizam ne dehidrira.

JARAC

POSAO: Očekuje vas dan tokom kog ćete biti veoma zauzeti brojnim poslovnim obavezama. Vi volite da radite i nije vam problem da budete posvećeni sve dok očekujete dobru zaradu.

LJUBAV: Ne biste trebali da imate velike promene na emotivnom polju. Za sada ste nekako pasivni. Odgovara vam da budete sami i da provodite vreme sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je želudac osetljiv, pa povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu za sklapanje nove poslovne saradnje sa osobom koja vam može doneti sreću. Potrudite se da ostavite što bolji utisak.

LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom i delujete veoma privlačno osobama suprotnog pola. Pred vama je dan u kom možete imati brojna nova poznanstva i prilike za flert.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo koji vid poroka, potrudite se da održite svoje telo i um čistim.

RIBE

POSAO: Do vas mogu doći neke veoma lepe vesti tokom današnjeg dana. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi na poslu. Zajedno sa svojim kolegama ćete proslaviti uspeh.

LJUBAV: Srešćete se sa osobom koja vam može doneti dosta novih i lepih emocija. Period zaljubljivanja počinje! Konačno osećate leptiriće u stomaku i srećni ste.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj iako ne biste trebali da imate neke veće probleme,piše Stil

Komentari

komentara