Magazin

HOROSKOP ZA 18. MAJ: Ovna čekaju promjene na poslovnom planu, Bik ulazi u težak ljubavni period, a Blizanci će imati ozbiljne stomačne probleme!

Napisao H. H.

Ljudi koji imaju hrabrosti i karaktera drugim su ljudima uvijek neugodni.

OVAN

POSAO: Imate utisak da vas brojne poslovne obaveze koče. Ne osjećate se vise tako dobro u poslovnom okruženju. Moguće je da planirate da pravite neke ozbiljnije promjene.

LJUBAV: Tužni ste iz nekog razloga. Lako ulazite u stanje apatije ili melanholije. Potrudite e da ne razmišljate o prošlosti u toj mjeri. Vrijeme je da počnete da gledate ispred sebe u nove događaje.

recommended by
Mgid
Mgid

KALORIKO
Najbolja dijeta za lenjivce! 30 kg u dva tjedna!
SAZNAJ VIŠE
ZDRAVLJE: Mogući su problem zbog pada imuniteta. Podložni ste nekim smetnjama sa respiratornim sistemom. Generalno bi zdravlje sada moglo da vam bude oslabljeno.

BIK

POSAO: Nemojte da iskušavate sreću danas jer neće sve ići onako kako očekujete. Pokušajte da zauzmete što prizemniji stav. Današnji dan nije dobar za rizike ili bilo kakve ispade na ovom polju.

LJUBAV: Nailazite na odbijanje od strane partnera ili ćete od njega čuti neke vesti koje vas neće naročito obradovati. Moguće je da ulazite u malo teži period na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kardiovaskularnim sistemom. Ukoliko ste već imali neke srčane smetnje nda sada dolazi faza u kojoj će biti potrebno da se javite vašem lekaru radi kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan ako se bavite nekretninama ili prodajom zemljišta. Povedite računa o mogućim gubicima. Preporuka je da danas ne potpisujete bilo kakve važne ugovore na poslu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas prilično težak dan. Zahlađenje odnosa sa partnerom vam sve teže pada i nezadovoljni ste. Slobodni Blizanci će imati opuštenu priliku za flert.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni. Preporuka je da izbegavate preterano masnu, začinjenu hranu kao i namirnice koje se teško vare i na koje inače loše reagujete.

RAK

POSAO: Izbegavajte važne poslovne pregovore danas. Povoljna je situacija samo za neke rutinske obaveze. Koje možete da obavite lako i u hodu. Ne ulazite u nešto komplikovanije.

LJUBAV: Veoma lako možete reći nešto što će vašeg partnera povrediti ili izbaciti iz takta. Delujete napeto i nervozno i veoma lako možete ući u veće konflikte.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa disajnim putevima. Povedite računa i izbegavajte cigarete i duvanski dim. Takođe, potrudite se da ojačate svoj imunitet i da povećate unos vitamina.

LAV

POSAO: Finansije vam trenutno nisu u sjajnoj fazi. Potrudite se da ne trošite previse novca da vam kasnije ne bi zafalilo. Pred vama je period u kojem ćete morati da poradite na organizaciji.

LJUBAV: Niste sigurni u svoja osećanja i povlačite se u sebe, što partner jako smeta. Može se reći da vam je trenutno veza u krizi. Pokušajte da se izborite sa unutrašnjim dilemama koje imate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Moguće je da ćete neke manje hormonalne promene imati. Takođe, ukoliko primetite bilo kakve neobične simotome javite se lekaru.

DJEVICA

POSAO: Nećete donijeti pozitivnu poslovnu odluku. Ako je moguće, najbolje bi bilo da se danas i ne bavite poslovnim aktivnostima. Probajte malo da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Djelujete nezainteresovano za svog partnera iako to nije istina. Lako možete ući u konflikt oko nekih sitnica. Potrudite se da ne potiskujete svoje emocije prema njemu.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Našeti ste danas i prilično opterećeni. Generalno vam prija pasivniji tempo niste spremno za preveliko forsiranje. Odmarajte što više možete.

VAGA

POSAO: Zabrinuti ste za poslovnu budućnost jer ne vidite jasnu sliku trenutnih dešavanja. Sačekajte malo pre nego što donesete nove zaključke. Ne biste trebali da brzate sa bilo čim.

LJUBAV: Ukoliko ste iz nekog razloga udaljeni od voljene osobe sada vam ta distanca jako teško pada. Pokušajte da uložite trud kako bi se komunikacija između vas popravila.

ZDRAVLJE: Podložni ste depresiji. Imate dosta briga i unutrašnjih dilema i ne osećate se dobro jer je emotivna situacija nestabilna. Pokušajte malo više da se posvetite sebi i da podižete svoje raspoloženje.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrudite se da se maksimalno posvetite poslu. Na trenutnom random mestu nećete sklopiti iskrena prijateljstva.

LJUBAV: Moguće je da se osećate pomalo usamljeno ali i da ne radite ništa konkretno kako bi ostvarili promenu. Čekate na prijatelje da vam nađu nekoga.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom.

STRIJELAC

POSAO: Potrudite se da se danas ne upuštate u konflikte sa nadređenima jer to nikako ne može dobro po vas da se završi. Pred vama je dan u kojem može biti mnogo napetosti i tenzije.

LJUBAV: Moguće je da ćete danas okrenuti leđa osobi sa kojom ste imali neku vrstu ljubavnog odnosa. Počeli ste da se hladite i ne želite da objašnjavate svoje postupke. Uskoro sledi prekid.

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da vas prati i da vam stvara neke manje probleme. Prijala bi vam masaža ili bilo koji tretman za leđa koji bi mogao da vas oslobodi nagomilane napetosti.

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakve procese ili formalnosti. Ukoliko vam je potrebna neka dokumentacija, sačekajte bolji period. Današnji dan je povoljniji za bavljenje drugim stvarima.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje nekako hladno na prvi pogled. Današnji dan vam ne donosi promene u tom odnosu. Moguće je da ćete pored toga imati i neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Problemi sa holesterolom su naglašeni , pa bi bilo dobro da uradite redovne nalaze krvi. Izbegavajte masnoće generalno i pazite na sve one navike koje bi mogle da vam ugroze jetru.

VODOLIJA

POSAO: Bojite se za svoju finansijsku stabilnost. Mogući su manji gubici. Povedite računa o tome. Nemojte da rizikujete na ovoom polju. Dan je generalno povoljan ako se bavite nekim humanim zanimanjem.

LJUBAV: Povukli ste se u sebe, što vam inače nije svojstveno. Moguće je da imate neke unutrašnje dileme i nesigurnosti koje ne možete sasvim lako da prevaziđete.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege i urogenitalni trakt koji vam je trenutno prilično osetljiv. Regulišite unos tečnosti u skladu sa savetima lekara. Ukoliko primetite bilo kakve tegobe idite na kontrolu.

RIBE

POSAO: Razmišljate o tome da neku poslovnu saradnju privedete kraju. Moguće je da je ta odluka ipak pozitivna za vas i da će prekid tog poslovnog odnosa dobro uticati na sam biznis.

LJUBAV: Smatrate da je partner preterano težak karakter za neke stvari i ne očekujete promene sa njegove strane. Moguće je da ste rešili da prihvatite neke stvari takve kakve jesu.

ZDRAVLJE: Potrebno je da redovnije jedete kako biste imali dovoljno snage i energije. Vašem tijelu bi prijao dodatni unos proteina i generalno malo jača ishrana. Ugodite svojim potrebama, piše “Alo!“.

Komentari

komentara