Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. SEPTEMBAR: Vaga osetljiva na grlo, Jarac umoran, Ribe sretne, Strelac uspješan

Napisao H. H.

Previše tetošite partnera i decu! I dobrota može da zasmeta!

OVAN

Pojavljuje se iznenadni trošak koji vam kvari raspoloženje. Srećom je oblast ljubavi odlično prikazana pa se punite pozitivnom energijom zahvaljujući partnerki. Kosti su prilično osetljive. Čuvajte se preloma i povreda.

BIK

Oblast komunikacije je loše prikazana. Sa kolegama ne uspevate da nađete zajednički jezik. Na polju ljubavi je slična situacija: niti se javljate partnerki, niti ona zove vas. Nervi su osetljivi i prave problema u poslovnoj i privatnoj sferi.

BLIZANCI

Svesni da treba da menjate sistem rada. Zbog nekih površno donetih odluka sada stagnirae na pojedinim poslovnim projektima. Pripazite malo na motoriku: možete se sapleti, pasti, povrediti.

RAK

Pokušavate da svoje ideje približite saradnicima, ali nailazite na zid neodobravanja. Emotivno prazni ostajete u kući i vodite duge razgovore sa prijateljima. Fizički ste se ulenjili i planirate to da promenite.

LAV

Zajedno sa kolegama pravite novi poslovni plan, jer se stari pokazao neostvarivim. Ostavljate nejasan utisak kod simpatije. Svesni ste da vam je kondicija nikakva i planirate da nešto uradite po tom pitanju.

DEVICA

Pokušavate da samostalno rešite probleme bez konsultacija sa kolegama što vam baš i ne ide od ruke. Razmišljate šta da kažete partnerki. Polako pripremate oproštajni govor. Napetost rešavate toplom kupkom.

VAGA

Posao se ne odvija onom brzinom kojom bi želeli i to vas brine. Partner ima utisak da je centar vašeg univerzuma i da vi malo preterujete. Disajni organi su osetljivi pa je moguća bol u grlu.

ŠKORPIJA

Radni dan provodite u grču. Pokušavate da rešite nagomilane probleme, ali vam ne ide od ruke. Komunikaciju sa partnerkom smatrate nepotrebno dinamičnom. Na polju zdravlja nema promena.

STRELAC

Energični ste i realizacija poslovnih planova se odvija baš kako ste očekivali. Partnerka je nezadovoljna, jer misli da je izbegavate. Kada su žene u pitanju vreme je za redovnu kontrolu kod ginekologa.

JARAC

Poslovni put koji je planiran je odložen na predlog druge strane. Nesigurni ste u ljabav partnerke, jako ljubomorni i pravite nepotrebnu scenu. Fizički ste neaktivni i imate lošu kondiciju.

VODOLIJA

Konačno dan bez većih trzavica na poslu. Emotivno ste prazni i nemate snage ni za kakvo druženje. U mentalnom ste padu, neraspoloženi i imate utisak da ste upali u kolotečinu koja vas guši.

RIBE

Uspevate da ostvarite uspeh tamo gde drugi nisu i to vas naknadno podstiče da budete još bolji. Partnerka se distancira od vas, jer smatra da je previše forsirate. Što se tiče zdravlja zadovoljni ste istim, prenosi stil..kurir.

Komentari

komentara