Magazin

Horoskop za 10. avgust: Bikovima stižu vijesti iznenađenja, Djevice nemojte da potiskujete svoja osjećanja

Napisao H. H.

Šta su vam zvijezde pripremile za danas?

OVAN

POSAO: Očekuje vas dobra atmosfera sa vašim saradnicima. Zajedno možete da ostvarite pozitvne promjene i da ostvarite poslovno napredovanje koje će vam značiti.

LJUBAV: Mogućnost da uđete u novu vezu vam se uskoro otvara. Bićete zadovoljni ljubavnim promjenama koje će vam donijeti pozitivnu energiju, uzbuđenje i dobro raspoloženje!

ZDRAVLJE: Nema problema na ovom planu. Osjećate se jako dobro u svojoj koži i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete povoljan dan.

BIK

POSAO: Neke nove vijesti ćete uskoro čuti, a te informacije koje vam dolaze su od presudnog značaja za poslovne odluke. Možete da očekujete da ćete imati koristan i povoljan poslovni dan.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete da će partner biti neraspoložen danas. Moguće je da on ima trenutno neke probleme oko kojih vi ne možete da mu pomognete.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni svojim životom kao i svojim zdravstvenim stanjem.

BLIZANCI

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza i preopterećeni ste. Današnji dan vam donosi veliku količinu stresa na poslu. Potrudite se da budete ipak racionalni i da ne brzate sa odlukama.

LJUBAV: Priželjkujete emotivne promjene ali ste nekako ljieni i ne preduzimate još uvijek ništa po tom pitanju. Potrudite se da budete iskreni prema sebi ako sada niste spremni za neku novu vezu.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i tečnosti. Potrudite se da radite na tome da ojačate vaš imuni sistem. Očekuje vas period u kojem će biti važno da povedete računa o ishrani.

RAK

POSAO: Možete da očekujete stabilno stanje kada je u pitanju posao. Ne očekuju vas veće promjene u narednom periodu. Važno je da budete dobro organizovani na poslu.

LJUBAV: Ukoliko se budete prepustili emocijama možete da očekujete lijep dan sa voljenom osobom. Spremni ste da jedno drugome pčokažete iskrena osjećanja i da se prepustite emocijama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim očima koje bi kod vas mogle da budu prilično osjetljive. Potrudite se da brinete o svom zdravlju. Ako vas nešto muči javite se ljekaru.

LAV

POSAO: Očekuju vas promjene na poslovnom planu, čak i ako ih vi sami ne budete inicirali. Moguće je da ćete imati nagle preokrete u da će vam trebati vrijeme da se snađete.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate dosta trzavica, komunikacija je iz dana u dan sve gora. Polako se hladite jedno od drugoga i to vam predstavlja malo veći problem.

ZDRAVLJE: Manje probavne smetnje bi mogle da budu naglašene kod vas u narednom periodu. Izbjegavajte bilo kakve dodatne stresove i potrudite se da više pazite na svoju ishranu.

DJEVICA

POSAO: Očekuje vas prilika da realizujete promjene kojima ste se dugo nadali na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnim preokretima i napretku na poslovnom polju.

LJUBAV: Nemojte da potiskujete svoja osjećanja, bježanjem od emocija nećete postići nikakav napredak. Važno je da budete spremni da se suočite sa svojim emotivnim potrebama.

ZDRAVLJE: Problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati sklonost ka manjoj prehladi. Posavjetujte se oko svega sa ljekarom.

VAGA

POSAO: Moguće je da je došlo vrijeme da prihvatite veću odgovornost i da se malo više zauzmete za svoj posao. Potrudite se da budete spremni da pravite kompromise.

LJUBAV: Očekuje vas stabilna situacija sa voljenom osobom. Niste spremni na veće promjene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspjeti da održite neki balans među vama.

ZDRAVLJE: Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Potrudite se da ojačate krvnu sliku. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan trenutak za velike rizike na ovom polju. Izbjegavajte ulaganja ili veće transakcije danas. Okrenite se maksimalno tome da dovršite poslove iz prošlosti.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni tome da ostvarite porodični mir i stabilnost sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da ćete biti veoma srećni i zadovoljni jedno s drugim.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i pad pritiska. Očekuje vas period u kojem ćete biti malo slabijeg zdravlja. Povedite računa o sebi i idite na redovne ljekarske kontrole.

STRIJELAC

POSAO: Očekuje vas uspjeh kada je u pitanju polje posla. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu. Važno je da budete spremni i na manje rizike.

LJUBAV: Imate šansu da uđete u ljubavnu vezu koja bi mogla da vas vodi do značajnih preokreta u životu kasnije. Pred vama je period koji vam donosi lijepe trenutke.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i rekreacija. Važno je da svoju energiju na adekvatan način trošite. Bavljenje sportom vama oduvijek prija i dobro se osjećate kada ste aktivni.

JARAC

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla ili nove saradnje koja bi mogla da vodi do uspjeha. Možete da očekujete da ćete lako ostvariti svoje ideje danas.

LJUBAV: Očekuje vas velika ljubav sa novom osobom. U vaš život sada ulazi neko o kome ste maštali i sanjali ranije. Možete da se nadate pozitivnim ljubavnim promjenama u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate i nemate probleme sa zdravljem. Povoljan vam je dan i trebali biste da ga provedete okruženi prijateljima i onima koje volite kako bi se dobro osjećali.

VODOLIJA

POSAO: Slijedi vam prilika da na poslovnom polju pokažete svoje sposobnosti i da se okrenete dobrim promenama. Možete da očekujete da ćete imati neke nove poslovne prilike.

LJUBAV: Ukoliko imate planove za osnivanje porodice, zajednice sa voljenom osobom- sada je povoljan period za to. Ako ste slobodni povoljan je dan za flert i novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema. Osjećate se jako dobro u svojoj koži, zdravlje vam je stabilno i imate priliku da ostvarite poboljšanje ukoliko je ranije bilo nekih problema.

RIBE

POSAO: Imat ćete sreće na poslovnom polju. Možete da očekujete da će vam se dosta dobrih promjena uskoro pokrenuti. Važno je da budete skoncentrisani na svoje ciljeve.

LJUBAV: Udvara vam se osoba koja u vama ne budi pretjerano jake emocije. Sada niste spremni za vezu. Moguće je da izbjegavate nova poznanstva i ljubavne promjene u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom i okrenuti ste fizičkoj aktivnosti. Plivanje vas rasterećuje. Možete da očekujete povoljan period da dođete u dobru formu, piše “Alo!“.

Komentari

komentara