Magazin

Dnevni horoskop: Bikove očekuje lijepa afera, dok za Djevice slijedi čista monotonija u ljubavi

Napisao H. H.

Šta vam horoskop danas donosi u sferi ljubavi, posla i zdravlja?

OVAN
LJUBAV: Očekujte povoljne vijesti ili pozitivne događaje u ljubavnom životu. POSAO: Nesporazumi ili ogovaranja na radnom mjestu donekle će omesti vašu produktivnost. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Moguće su nježne riječi sa nekim ko vam se dopada i uopšte dobra komunikacija. POSAO: Neće vam biti jasno šta treba da radite da biste postigli ono što želite. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti u vašem ljubavnom životu, ali moguć je flert sa nekim s kim radite. POSAO: Inspiracija u vezi sa svim što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Ako ste u vezi, možete imati problema zbog toga što ne posvećujete dovoljno pažnje jedno drugome. POSAO: Moguće je da će vam u poslu pomoći mlađa ženska osoba. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Doživjet ćete manju disharmoniju u odnosu ili nadmetanje ega sa partnerovim. POSAO: Imaćete uspeha u sferi privatnog biznisa ili pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA
LJUBAV: Bez značajnih događaja ili promena. Nestabilnost kao trend će se nastaviti. POSAO: Imaćete problema u odnosu sa nadređenima, koji vas stresiraju. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA
LJUBAV: Možete se zaljubiti ili započeti vezu sa nekim ko nosi uniformu. POSAO: Vodite računa da ne donosite odluke pod uticajem emocija i u brzini. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Iskoristite ovaj period za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete odlučiti da potpuno promjienite smjer u kom se kreće vaša karijera. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRIJELAC
LJUBAV: Možda ćete otkriti da osoba sa kojom ste nije bila sasvim iskrena sa vama. POSAO: Bićete skloni da uvlačite partnera u svoje poslove, što bi trebalo da izbjegnete. ZDRAVLJE: Iscrpljenost.

JARAC
LJUBAV: Ovih dana vam ljubav neće biti bitna i više ćete se baviti drugim oblastima života. POSAO: Moguće je da ćete ispustiti neku dobru poslovnu priliku. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Velika nestabilnost ljubavnog odnosa, moguć je i neki emotivni stres izazvan problemima. POSAO: Polako ali sigurno krećete se uzlaznom putanjom. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

RIBE
LJUBAV: Bez naročitih dešavanja u ovoj sferi ako ste sami. Ukoliko ste u vezi, moguće je romantično putovanje. POSAO: Steći ćete reputaciju kreativne osobe ili nekoga od ukusa. ZDRAVLJE: Stabilno, prenosi “Informer“.

Komentari

komentara