Magazin

Koji vam najbolje odgovara – Ovan i Škorpion nose opojne parfeme, a Djevica svježe note

Napisao admin

Vodenjak voli slatke mirise, Škorpion nosi intenzivne parfeme, Ribe su vjerne tradicionalnim notama sandalovine, a Strijelac je očaran mirisima Dalekog istoka..


Parfem (foto: cure.ba)

Vatrenom Ovnu pristaju opojni mirisi

Vatrenom i dinamičnom Ovnu najviše odgovaraju senzualne note koje pristaju uz njegov karakter. Privlače ga opojni mirisi cimeta, muškatnog oraščića, vanilije i klinčića, a njegovu strast će pojačati parfemi s dodatkom crnog papra, limete, mošusa i crvene naranče.

Bik je vjeran jednom mirisu

Staloženi Bik ne voli eksperimentirati s mirisima već je vjeran jednom parfemu, no on treba biti dizajnerski. On nosi opojne mirise kao što su vanilija, klementina, ruža i pačuli, a intenzivne note obožava zato što se s nekoliko kapi takvog parfema osjeća seksi i moćno.

Blizanci ne mogu odoljeti cvjetnim i citrusnim notama

Blizanci, kao i u svemu, vole eksperimentirati s parfemima, a najviše im odgovaraju cvjetne note i citrusni mirisi. Najčešće ih biraju prema raspoloženju, pa u romantičnim prilikama nose slatke mirise jagode, naranče i vanilije, a u svakodnevnom užurbanom tempu odabire osvježavajuće note limunove trave.

Raku odgovaraju profinjene note

Osjetljivom Raku najviše pristaju elegantne, ženstvene i profinjene note kao što su jasmin, ruža, magnolija i ljubičica. On voli svježe, a istovremeno zavodljive mirise zato što u društvu voli biti primijećen pa nerijetko eksperimentira s mirisima smokve, šipka i kokosa.

Lav se voli isticati pa bira bergamot i sandalovinu

Lav voli jednostavne mirise ruže i esencijalnih ulja, no u posebnim prilikama ne može odoljeti skupim parfemima. Vrlo mu je važno da lijepo miriše, a kako se voli isticati najbolje mu odgovaraju note bergamota, kokosa, vanilije, ruže, sandalovine i marelice.

Djevica bira samo svježe i prozračne mirise

Izbirljiva Djevica voli čiste i prozračne mirise koji daju osjećaj svježine, pa u njezinoj kozmetičkoj torbici nećete pronaći cvjetne note. Njezinoj mirnoj osobnosti najviše odgovaraju mirisi klementine, grejpa i anisa.

Vaga voli neobične note

Vaga ima istančani ukus kad su parfemi u pitanju, a najviše joj odgovaraju romantične note sandalovine i klementine. Međutim, njezina vječita želja da ostavi dobar dojam u društvu tjera je da bira neobične parfeme s dodatkom bosiljka ili feromona.

Škorpion ne odustaje od intenzivnih mirisa

Mistični Škorpion voli klasične parfeme s intenzivnim mirisom. Najbolje mu odgovaraju orijentalni mirisi s dodatkom badema, gardenije, pačulija i mošusa. On se baš kao i Vaga i Lav nastoji istaknuti u društvu pa poseže za aromaterapeutskim mirisima čokolade, kupine, cvijeta lotusa i crnog papra.

Strijelac je očaran mirisima Dalekog istoka

Strijelac voli egzotične mirise s Dalekog istoka i Azije kao što su sandalovina, tamjan i zeleni čaj. On baš kao i Blizanci voli eksperimentirati s parfemima, pa u posebnim prilikama nosi note lubenice i cvijeta trešnje. Njegovom nemirnom duhu najbolje pristaju energične cvjetne note ljubičice i božura

Jarac bira “zdrave” parfeme

Jarac baš kao i Djevica voli čiste i prozračne mirise, a kako je opsjednut zdravljem njegov parfem sadrži vitamin B, zeleni čaj i ginseng. Veliki je ljubitelj parfema pa koristi gelove za tuširanje s mirisnom bazom. Njegov zaštitni znak su magnolija i mimoza.

Vodenjaka ćete prepoznati po slatkom mirisu

Slatki i cvjetni mirisi najbolji su izbor za Vodenjaka. Ovaj vodeni znak jednom kad nađe omiljeni parfem, ne odvaja se od njega. Najbolje mu odgovaraju mirisi vanilije, sandalovine, lavande i intenzivne note pačulija.

Klasičarke Ribe nose tradicionalne note

Romantične Ribe biraju tradicionalne note sandalovine, tamjana i ljubičice. Ove klasičarke vjerne su jednom parfemu, ali zato eksperimentiraju s mirisnim kremama i losionima. Ipak u posebnim prilikama vole nositi parfeme inspirirane Afrikom i Indijom koji sadrže sastojke kao što su mahovina hrasta, cvijet lotusa i jantar.

24sata.hr

Komentari

komentara