Magazin

Pun Mjesec u znaku Djevice: Njegova energija donosi teške lekcije, ali i veliku radost

Napisao H. H.

Ovaj pun Mjesec idealan je za nadilaženje strahova i djeluje na vas poput ogledala – pokazuje koje slabosti vas sprječavaju da uspijete. Ovo su samo lekcije, a ne kobno suočavanje s realnošću. Prvo ćemo steći važne i teške lekcije, a onda ćemo pronaći snagu i hrabrost da napravimo vlastite izbore i jedinstvene korake.

Pun Mjesec ulazi u znak Djevice i ispunit će vas radošću i pozitivnom energijom, ali neke lekcije ćete ovoga puta morati naučiti i nadići.

Ovaj pun Mjesec u sudaru je s Neptunom pa će se mnogima u životu dogoditi previranja, konfuzija i skandali. Ovakav položaj planeta utjecat će na zdravlje i raspoloženje, a naročito će se javiti određeni strahovi.

Ipak, nije sve tako mračno, jer pun Mjesec istovremeno kreira trigon s Jupiterom i donosi dobru sudbinu, nadu i povjerenje. Također, sekstil Jupitera i Neptuna donosi spiritualnu energiju i promovira sve dobre strane punog Mjeseca.

Dok Neptun u dodiru s punim Mjesecom stvara strahove, mi polako učimo iz njih i testiramo svoju snagu i moć, da bi se uz podršku Jupitera ovih strahova zauvijek oslobodili.

Pun Mjesec u znaku Djevice donijet će osjećaj da će sve biti u redu. Imat ćete nadu i vjeru u bolje dane, a to će vas motivirati da napravite nešto više od svog života.

Jupiter također pomaže da stvorimo osjećaj iskrenosti. Odustajete od osvete i mračnih planova – dopuštate karmi da se pozabavi za svaki loš postupak.

Ovaj pun Mjesec idealan je za nadilaženje strahova i djeluje na vas poput ogledala – pokazuje koje slabosti vas sprječavaju da uspijete. Ovo su samo lekcije, a ne kobno suočavanje s realnošću.

Pun Mjesec je znak da trebate krenuti naprijed i prestati sa samokritikama i osudama.

Prvo ćemo steći važne i teške lekcije, a onda ćemo pronaći snagu i hrabrost da napravimo vlastite izbore i jedinstvene korake.

Pun Mjesec uvijek ima određenu nit koja ga povezuje s prethodnim mladim Mjesecom, a ovaj prethodni definitivno je bio izvor ljubavne i erotske energije.

Ova zavodnička i kreativna energija prenosi se i na pun Mjesec u Djevici koji će nas začarati sve do sljedećeg mladog Mjeseca, odnosno do 24. ožujka/marta.

Iskoristite njegovu magičnu svjetlost i prepustite se novim poslovnim projektima ili ljubavnim ostvarenjima, piše “Lovesensa“.

Komentari

komentara