Magazin

Dnevni horoskop za 19. april 2019: Vaga stiže do pravde, Lac u komplikacijama, Blizanci, oprez

Napisao H. H.

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za petak 19. april 2019. godine

OVAN

POSAO: Ukoliko imate želju da promjenite posao, danas je moguće da ćete dobiti dobru priliku za to. Budite hrabri da je prihvatite.
LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoja osjećanja osobi koja vam se dopada i nadate se pozitivnom odgovoru, ali nemojte da se razočarate i ako ne bude tako.
ZDRAVLJE: Odlično stanje, piše “Aura“.

BIK

POSAO: Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Rješit ćete to na pravi način samo ako budete iskreno i često razgovarali sa partnerom o svemu.
ZDRAVLJE: Probava vam je osjetljiva.

BLIZANCI

POSAO: Ako danas započinjete neku novu saradnju budite oprezni jer ona može da bude presudna za vašu karijeru, i na pozitivan i na negativan način.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za upoznavanje i flert. Mada se možda još ne osjećate tako, došlo je vrijeme da nastavite dalje.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte cigarete.

RAK

POSAO: Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate nikakvih razloga za strepnju. Možete da odmorite od stresa i prepustite se rutini.
LJUBAV: U trenutnoj situaciji najveća prijetnja vašoj vezi je posesivnost koju pokazujete prema svom partneru. Time činite da se on osjeća kao da mu ne vjerujete.
ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje.

LAV

POSAO: Ako ste se iznenada našli u komplikovanoj i rizičnoj situaciji na poslu, možete da očekujete da će rješenje doći uskoro.
LJUBAV: Osoba koja vam se dopada djeluje nedostupno i vi niste sigurni kako da napravite prvi korak. U ovoj situaciji bi za vas bilo najbolje da ne rizikujete previše.
ZDRAVLJE: Bez većih problema sa zdravljem.

DJEVICA

POSAO: Danas će vam doći prilika koju dugo čekate za ostvarenje svojih ciljeva. Sreća će biti na vašoj strani, ali ipak glavni ishod zavisi od vaših poteza.
LJUBAV: Plašite se da povrijedite voljenu osobu i zato joj mnogo toga ne govorite. Budite svjesni da je na duge staze to neodrživo, a i vama će biti lakše ako se otvorite ponekad.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima.

VAGA

POSAO: Ukoliko imate bilo kakvo suđenje, danas je najveća verovatnoća da će ono imati povoljan ishod po vas.
LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom kakvu do sada niste upoznali. Vaš život će se značajno promjeniti pod njenim uticajem.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost!

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan, kao i cijeli naredni period su vam povoljni na poslovnom planu. I ako se pojave određene komplikacije biće brzo i lako riješene.
LJUBAV: Prišla vam je veoma šarmantna osoba, ali niste sigurni koliko treba da joj se povjerite. Prosto djeluje kao da je karakterno previše različita od vas.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC

POSAO: Moguća su neobična dešavanja u vašem radnom okruženju o kojima vi nećete biti dovoljno informisani.
LJUBAV: Ako ste slobodni, današnji dan nije povoljan za nova poznanstva. Pripadnike ovog znaka koji su u vezi čeka lijep dan sa partnerom.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima.

JARAC

POSAO: Ukoliko idete na neko poslovno putovanje, budite oprezni. Danas će vam biti teško da se skoncentrišete i moguće je da ćete iz tih razloga napraviti grešku.
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu različite kulture ili religije i da ćete ući u zanimljiv odnos sa njom.
ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina.

VODOLIJA

POSAO: Ako čekate pravi trenutak da realizujete svoje ideje, to može da bude danas. Takođe ako se plašite nekog rizika, prevaziđite to. Sreća je danas na vašoj strani.
LJUBAV: Imate priliku da se zbližite sa osobom koja je već duže vrijeme u centru vašeg interesovanja. Otkrićete da ni ona nije ravnodušna prema vama.
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi!

RIBE

POSAO: Ukoliko ste nedavno pokrenuli neki privatni posao, danas ćete povući neke presudne poteze po tom pitanju.
LJUBAV: Preispitujete svoj izbor partnera. Kao da ga više ne vidite na isti način na koji ste ga vidjeli u početku.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte slatkiše.

Komentari

komentara