Magazin

LJUBAVNI HOROSKOP DO 31. MARTA: PRED OVNOM LJUBAVNI DANI, BIKU IDE BOLJE U KREVETU

Napisao H. H.

Ljubavni horoskop…

Ovan

Pred vama su ugodni i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje bit će na pragu ostvarenja. Odlično je vrijeme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I vezani će istinski uživati.

Bik

Oni u duljim vezama uspješno će obnoviti svoj se*sualni žviot. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lijepo. Okolnosti, ljudi i događaji okretat će se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite s prijateljima, iznenadit ćete se.

Blizanci

Voljena osoba će vas zbunjivati. Čas će biti otvorena i na rubu agresivnosti, a čas osjetljiva i povučena. Neki će stoga pokušati osvježiti svoj i partnerov erotski život. Bit će uspjeha, ali iznutra će ostati mala praznina.

Rak

Sentimentalnost i potreba za nježnostima uzrokovat će kod vas velike čežnje ako ste sami, ili želju da ugađate partneru. Kako dani budu prolazili, imat ćete sve veću potrebu povući se od drugih i zavući u svoja četiri kućna zida.

Lav

Unatoč malim nezadovoljstvima, vi prepoznajete da je sve više ljubavi i radosti u vašem ličnom životu. Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. Vaša veza je korektna uz nešto manje izazova.

Djevica

Vjerojatni su ugodni susreti s prijateljima bilo u vašem domu, bilo vani. Ako ste u paru, idete zajedno. Tokom ovakvih izlazaka vaši će se privatni odnosi početi dovoditi u red i malo po malo poboljšavati. Društvo će pomoći.

Vaga

Neki će svoju najdražu osobu povezati s obitelji iz koje potječu. Bit će to emotivan susret za obje strane. Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi također bi se mogla naći na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu.

Škorpion

Ono što ste napravili, napravili ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kad više neće biti velikih atrakcija. Vaše ljubavno raspoloženje bit će u padu, dok će partner imati potrebu za više nježnosti. Budite taktični.

Strijelac

Osjećat ćete se sve bolje, bilo da ste sami, bilo u paru. Prepoznajete da se u vaš život vraća optimizam. Na trenutke ćete imati potrebu svima objaviti kako se osjećate, a ne trenutke bi sve to sakrili. Rezultat će biti zbunjenost partnera.

Jarac

Osim što ćete biti u sasvim zadovoljavajućim odnosima s voljenom osobom, trudit ćete se poboljšati i svoj se*sualni život. Vaša najdraža osoba moći će se osloniti na vas, a vama će to podići samopouzdanje.

Vodolija

Zbog toga što neke okolnosti koje neće ići na ruku vašem ljubavnom životu, padat će vam samopouzdanje. Ipak, oni koji još traže srodnu dušu neka ovih dana obrate pažnju na osobe iz svoje radne sredine.

Ribe

Ako se budete kontrolirali i uvažavali drugu stranu, možete očekivati poboljšanje osobnih odnosa. Također ćete sve više uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. Slušajte svoju intuiciju, piše “Cicimici“.

Komentari

komentara