Magazin

OTKRIJTE ŠTA O VAMA GOVORI OBLIK VAŠIH PRSTIJU

Napisao H. H.

Zagledajte se u svoje prste ili jedan od vaših prstiju i odredite koji od ova tri oblika odgovaraju vašim prstima pa sami pronađite odgovore ispod.Prst tipa A:

Imate tendenciju da sakrijete svoja osjećanja i često ste melanholični. Često se pretvarate jačim i nezavisnijim nego što jeste.Prilično ste emotivna osoba. Fer ste osoba, mrzite laž, licemjerje i obmanu. Pretvarate se da budete jaki i kul osobe. Ne pokazujete previše emocija.Malo ste ekscentrični i arogantni. Ne možete da podnosite mnoge stvari.Imate veliko srce i želite da pomažete. Završit ćete bilo koji zadatak i ako vam se ne dopadne.Volite da se smijete pa se smijete i kada vam nije toliko smiješno. Hladni ste prema ljudima koji vam nisu bliski ali ste vrlo emotivni prema svojim najmilijima, piše portal Uspešna žena.

Prst tipa B:

Ne preduzimate inicijativu kada treba da se obratite ljudima. Veoma ste odani. Kada se zaljubite u nekoga, posvetit ćete mu punu pažnju i uvijek ćete misliti na tu osobu. Vrlo ste osjetljivi, ali ne pokazujete to često. Kada se prihvatite nekog posla trudit ćete se da ga odradite do kraja. Bojite se povreda. Pretvarate se da ste dobro kada ste sami, ali zapravo niste. Ostaćete mirni čak i kada se osjetite nelagodno zbog nečijeg ponašanja. Izgledate kao jaka i nezavisna osoba koja uvijek govori prilično oštro iako ste veoma mekog srca i lako vas je povrijediti. Volite da maštate. Uvijek zamišljate nekoga ko će vas razumjeti, voljeti i pružiti vam sve što želite.

Ako imate prst tipa C:

Niste zlopamtilo, jednostavno ćete pustiti stvari koje vas čine ljutim.Vrlo ste osjetljivi. Ne volite izazove. Ne volite da radite nešto što je nepoznato za vas. Poštujete mišljenje drugih ljudi. Ponekad ste nepodnošljivi. Vaš ego je izuzetno visok, ali kada se svađate sa nekim uvijek se prvi izvinite. Svoja osjećanja i probleme čuvate samo za sebe. Volite da vam ljudi vjeruju ali i zavise od vas. Imate meko srce koje lagano može da se povrijedi. Zato, kad god vam se neko izvini vi ćete mu oprostiti zato što ne možete da podnesete da imate neke nesuglasice sa ljudima,prenosi Aura

Komentari

komentara