Magazin

Dnevna doza dobrog horoskopa: Kreiranje budućnosti koja donosi sreću i obilje

Napisao H. H.

Dnevni horoskop – intuicija vam šapuće koji vas put vodi do lijepe budućnosti…

Dnevni horoskop – konjukcija Merkura i Jupitera donosi velike planove za budućnost, a zvijezde nam osvjetljavaju put ostvarenja želja, piše “Lovesensa“.

Evo koji znak danas ima šansu da maštu pretvori u stvarnost…

Drage Djevice, odlučili ste da se oslobodite iz zamke rutine i spremni ste da “začinite” svoj ljubavni život. Osjećate da ste se u prethodnom periodu udaljili od partnera, ali danas Jupiter stvara tu magičnu konekciju i pomaže da ponovo osjetite sladak ukus ljubavi. Vrijeme je za zbližavanje sa partnerom, a u tome će vam najbolje pomoći odlazak na zajedničko putovanje.

Usamljene Djevice su zaključale svoje srce i ne dozvoljavaju da ih neko povredi, ne žele ponovo da osjete bol koju su doživjeli u prošlosti. Sa druge strane, vaša duša je željna ljubavi. Prestanite da budete nepovjerljivi prema svakome koga upoznate, otvorite srce i pustite energiju ljubavi da teče. Strah vas sabotira, ali zapamtite, vi ste mnogo jači od njega.

Izgleda vam kao da vaš naporan rad ne donosi nikakve darove i osjećate da ste dali previše u odnosu na ono što dobijete. Možda je vrijeme da promijenite posao, a magična vrata uspjeha otvaraju se za vaš znak Zodijaka. Poslušajte intuiciju.

Komentari

komentara